Oleksandr Usyk vs Anthony Joshua – 20. august 2022 23:00

Profit
8,2
TBP
101,5%
Hitrate
49,0%
155 Tips
Boxing icon
| Titelkamp på sværvægt
Oleksandr Usyk vs Anthony Joshua
Oleksandr Usyk vinder
Tippet til 1.64
Units 4/10
Vundet +2,56
Udgivet 17. august 2022 08:10

Reklamelink

IBF, WBA- og WBO-titelkamp på sværvægt. Main event i Jeddah.

Usyk har allerede vist, at han er en dygtigere bokser. Joshua vil være rigtig farlig med sin størrelse og power, hvis han kan skabe en mere fysisk kamp, men den tilgang kræver, at han tager flere chancer og bruger mere energi. Jeg er skeptisk med ukrainerens større intelligens og bedre kondition.

Det taler for spillet:

 • Usyk har allerede slået Joshua på decision for ca. elleve måneder siden på en udsolgt udebane.
 • Usyk har vist, at han er en dygtigere bokser. Han har en sublim teknik og forrygende footwork.
 • Usyk har en fordel med sin kondition og har også vist, at han har poweren til at stoppe Joshua.
 • Joshua kan ikke bokse op med Usyk, så han skal ud at slås, hvilket bør gøre ham mere sårbar.
 • Joshua har skiftet træner. De kan være et fint match, men det virker sjældent med det samme.

Det taler imod spillet:

 • Joshua vil sandsynligvis være bedre i rematchen, men det samme kan være tilfældet for Usyk.
 • Joshua har enorm power. Han kan stoppe enhver med en enkelt træffer, hvis han fanger dem.
 • Joshua er noget større fra naturens side. Han kan muligvis bruge dette i en mere fysisk kamp.
 • Usyk har været hjemme for at forsvare Kiev siden sidst, så hans forberedelse er et spørgsmål.
 • Usyk kommer eftersigende til kamp lidt tungere end sidst, om end dette skulle være med vilje.

Odds

Usyk er favorit overalt på markedet. Cashpoint giver 1,46 på en ukrainsk sejr, Comeon giver 1,47, Betfair Sportsbook giver 1,48, Nordicbet giver 1,50, 888Sport, Mr. Green og Unibet giver 1,52, Bet365 og Marathonbet giver 1,53, mens Bwin giver 1,57. Min chancevurdering ligger omkring 66-4-30, hvilket giver værdi på en favoritsejr.

Bookmakerne har svært ved at vurdere, hvordan en eventuel favoritsejr vil komme. De fleste hælder til pointsejren, men Bwin hælder til knockouten. Uenigheden gør, at man kan få 1,64 på Usyk ved at kombinere markedet højeste odds på method of victory, hvilket giver en betvalue på 108,24 procent:

48,78 % af indskuddet placeres på Usyk w/ KO, TKO eller disq til odds 3,36 hos Marathonbet, mens
51,22 % af indskuddet placeres på Usyk w/ point til odds 3,20 hos Bwin.

Oleksandr Usyk

Ukraine
35 år (17. januar 1987)
19-0, 13 KO
Southpaw
Højde: 191 cm.
Rækkevidde: 198 cm.
Vægt: 100 kg.

Oleksandr ”The Cat” Usyk er IBF, WBA- og WBO-mester på sværvægt og er rangeret som nummer et i divisionen og nummer to pound for pound hos The Ring. Han er tidligere mester hos alle fire store forbund på cruiservægt. Han har bl.a. besejret Pedro Julio Rodriguez, Krzysztof Glowacki, Thabiso Mchunu, Michael Hunter, Marco Huck, Mairis Briedis, Murat Gassiev, Tony Bellew, Dereck Chisora og Anthony Joshua. Han vandt VM-guld i 2011 og OL-guld i 2012, før han gik professionel.

Anthony Joshua

England
32 år (15. oktober 1989)
24-2, 22 KO
Ortodoks
Højde: 198 cm.
Rækkevidde: 208 cm.
Vægt: 108 kg.

Anthony ”AJ” Joshua er tidligere IBF, WBA- og WBO-mester på sværvægt og er rangeret som nummer to i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Matt Skelton, Michael Sprott, Kevin Johnson, Gary Cornish, Dillian Whyte, Charles Martin, Dominic Breazeale, Eric Molina, Wladimir Klitschko, Carlos Takam, Joseph Parker, Alexander Povetkin, Andy Ruiz og Kubrat Pulev, mens han har tabt til samme Ruiz samt Oleksandr Usyk. Han vandt OL-guld i 2012, før han gik professionel.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Oleksandr Usyk – Anthony Joshua Odds


Oleksandr Usyk – Anthony Joshua Head 2 Head


Flere Tips

2. oktober 2022
Units 4/10
Tippet til 2.02
Units 3/10
Tippet til 1.95
15:00
Units 5/10
Tippet til 1.90
Vis flere

2 kommentarer

 1. Hvis nogen derude har et godt øje til Joshua, som i skrivende stund højest giver 2,88 hos Marathonbet, så kan man ved at kombinere markedets højeste odds på knockout og decision til ham ende med et odds på 3,65:

  40,59 % af indskuddet placeres på Joshua w/ point el. teknisk afgørelse til odds 9,00 hos Bet365, mens
  59,41 % af indskuddet placeres på Joshua w/ KO, TKO el. disq til odds 6,15 hos Marathonbet.

  Man skal have lommeregneren frem, men hvis man kombinerer ovenstående med mit spil foruden en uafgjort til odds 21,00 hos Bwin, så kan man lave et surebet med en gevinst på 7,37 procent. Der er virkelig meget uenighed om de forskellige udfald i forhold til kampens størrelse!

 2. Jeg kommer ikke med flere tips til weekenden, men jeg ville lige skrive om to, som jeg prøver selv:

  Usman-Edwards: Det er på tide, at Edwards får sit title shot, men når det er sagt, så er det meget svært at se, hvordan han skal slå Usman, der betragtes som den bedste MMA-fighter på kloden af de fleste. Usman har efter alt at dømme brydningen på sin side, hvis den skulle blive nødvendig – han har allerede slået Edwards med den, da de begge var på vej frem for flere år siden – men nigerianeren bør ikke være truet stående i ordets forstand. Det er skam muligt, at Edwards er en dygtigere kickbokser, så det bliver nødvendigt at få ham ned, men han er ikke kendt for sin power eller sit dræberinstinkt, så jeg kunne altså godt se Usman, der både er blevet langt bedre stående og mere aggressiv, lægge ud på fødderne. Usman har stoppet sin modstander i tre ud af sine fem sidste kampe. Edwards var samtidig hårdt rystet i sin seneste kamp mod en mindre kraftfuld Diaz, så jeg er ikke så sikker på, at det bliver en decision. Det er det mest sandsynlige, men en sejr før tid til omkring 3.40 virker mere end godkendt.

  Costa-Rockhold: Hvilket matchup. Ingen ved rigtigt, hvad man skal forvente fra nogen af dem. Rockhold har ikke vundet en kamp siden 2017. Han har været ude i mere end tre år og virkede færdig. Han er blevet brutalt stoppet flere gange, da han har haft en tendens til at kæmpe arrogant, mens kæben ikke er guddommelig. Costa er faldet lidt fra hinanden efter nederlaget i titelkampen mod Adesanya (mit første tip herinde). Han kom med alverdens undskyldninger efterfølgende, som kun fik ham til at virke dum. Han kunne bl.a. ikke sove, hvorfor han drak en flaske rødvin. Vi har kun set ham en gang siden, hvor han tabte en decision til Vettori, men det er ingen skam. Det pinlige var, at kampen skulle have været på mellemvægt, men Costa nægtede i ugen op til og kom ind en vægtklasse tungere. Der var dog liv i ham i selve kampen, selvom han ikke var synderlig teknisk. Hvis han ikke havde mødt Vettori, som har en af sportens bedste kæber, så havde han nok stadig vundet på knockout. Vi ved altså ikke rigtigt, hvad vi får, men selvom Costa kæmper dumt igen, så bør dette være matchuppet til at gøre det. Han er durabel, han slår hårdt og Rockhold virker meget sårbar. Costa ser ud til at være tilbage i rigtig god form, men jeg ville nok vente til efter indvejningen med at give en endelig dom. Hvis han klarer vægten, så har jeg dog svært ved at se, hvordan han ikke vinder før tid. Det er godkendt til omkring 1.57. Man kunne også tage et skud på en sejr i første runde til minimum 3.00, da han formentlig kommer ud som lyn og torden.

  Der er en vild weekend i vente: PFL 9 fra London, Bare Knuckle Boxing fra London (som jeg ikke er fan af, men en kamp mellem Michael Page og Mike Perry er man nødt til at se), sværvægtsbraget som man kan læse mere om her, hvis man er interesseret (https://www.spilxperten.com/boksning/oleksandr-usyk-vs-anthony-joshua-2-odds-og-optakt-d-20-august-2022/), et stort UFC-event (hold op jeg er spændt på Aldo-Dvalishvili) og boksning på Showtime med et par udmærkede kampe. Jeg ville egentlig ønske, at de havde gemt lidt til næste uge, hvor der nærmest ikke er noget på programmet.

  Vi krydser fingre for, at uheldet fra de sidste par weekender vender – det ville være skønt!

Skriv et svar