O’Higgins vs Palestino – 10. mar. 00:30

Fodbold Primera Division
O'Higgins
Palestino
10. mar.
01:30
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

10. mar.
01:30
O'Higgins vinder Draw No Bet
Tabt -3,00

Units

3/10
O'Higgins vinder Draw No Bet %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • O’Higgins er startet flot med tre sejre ud af tre mulige. De har en uge til at forberede sig.
  • Palestino har nået tredje og sidste kval runde til Copa Libertadores. De spiller ude i Paraguay fire dage før denne og har returkampen tre dage senere. Gode chancer for rotation.
  • O’Higgins har været forbedret siden Azconzabal overtog ansvaret sidste sommer. Blot fire af 14 kampe tabt. Truppen forstærket henover pausen.

Analyse

O’Higgins har ramt jorden løbende i 2024 med tre sejre ud af tre mulige og seks mål scoret. Der har været fremgang at spore siden argentineren Azconzabal overtog ansvaret sidste sommer. De havde op til da blot vundet fem af 19 kampe og flirtede med nedrykning. Det vendte dog med blot fire nederlag i de sidste 14 kampe og dermed en placering tættere på Copa Sudamericana end nedrykning. Pausen blev brugt på at forstærket hold med tilgangene af Bianchi, Contreras, Diaz, Mosevich, Sarrafiore og erfarne Buonanotte. Formentlig en medvirkende årsag til deres flotte start.

Palestino er to kampe fra at kvalificere sig til sin første Copa Libertadores gruppespil i fem sæsoner. De har været med et par gange i nyere tid og det er økonomisk og sportsligt et stor mål for klub og trup. De starter ude mod Nacional i Paraguay fire dage før denne kamp, og netop den kamp gjorde at de roterede en smule i sidste runde. Eftersom de har fået en overkommelig modstander, er der gode chancer for at de har alt at spille for i returkampen blot tre dage efter denne. De to kampe, og særligt med et godt udgangspunkt, kan meget vel betyde at flere af stamspilleren sidder over her. Palestino har også forstærket truppen en smule op til denne sæson, hvor det lykkedes at lokke både Linares og den erfarne målræv Sosa til klubben. Tvivlsomt at de spiller her.

Palestino’s flotte 2023 skyldes i høj grad hjemmebane præstationerne. Her blev blot fire kampe tabt mens de ude måtte nøjes med seks sejre ud af 15 mulige. De er til at tale med på udebane og særligt hvis flere af stamspillerne sidder over her. Gode chancer for at formstærke og udhvilet O’Higgins ikke taber denne kamp.

Find flere fodboldtips på SpilXperten.

O’Higgins vs Deportes Copiapo
O’Higgins

Uafgjort

Deportes Copiapo

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
Viborg vs Brøndby IF 3F Superligaen
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vs Atletico GO Serie A
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vs Atletico GO Serie A
22. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Lyngby vs FC København 3F Superligaen
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar