Odense Bulldogs-SoenderjyskE-7. September 2021 19:00

Odense Bulldogs-SoenderjyskE
Over 5,5 mål
19:00 7. september 2021
Tippet til 1.87
Units 5/10
Tabt
Udgivet 6. september 2021 23:02
Odense er forstærket i offensiven til denne sæson, og har også scoret godt med mål i opstarten, og første kamp i fredags gik også over linien. Odense kommer med et par defensive mangler, hvilket taler for spillet, mens SønderjyskE kommer fra fire hårde kampe i CHL, men har også en stærk offensiv, der kan putte mål ind.

Derfor skal I spille den:
Odense har forstærket sig offensivt til denne sæson, hvor man har fået flere stærke spillere ind, der kommer til at score mål i den kommende sæson. Odense ser meget spændende ud i denne sæson. Til kampen mangler Odense et par spillere defensivt, hvilket man kunne se i kampen i fredags i Aalborg, hvor Aalborg flere gange kom lidt til mulighederne.
Der er kommet nogle nye regler, som holdene skal vænne sig til, og det kan give lidt ekstra udvisnigner og muligheder i powerplay.
SønderjyskE har spillet en del kampe på det seneste, og der er blevet scoret en del mål i dem, men modstanderen har dog også været noget farligere, men defensivt har SønderjyskE lavet en del fejl, hvor Odense skal være klar til at udnytte disse.

Det skal I holde øje med:
Odense skal sandsynligvis score et par mål for at spillet bliver godt. SønderjyskE er uden skader, og kan stille i stærkeste opstilling. Odense kæmpede noget med deres powerplay i Aalborg, hvor de ikke fik udnyttet muligheder optimalt, men kom alligevel op på et par mål.
SønderjyskE har sandsynligvis arbejdet med det defensive efter, at de lukkede en del mål ind i deres europæiske kampe, men det var også mod noget stærkere modstand end Odense.
Kigger man på de indbyrdes kampe, så er det ikke det bedste spil, for hele 15 af de seneste 16 kampe er gået under linien. Og den ene over kamp, der har været var grundet en scoring i tomt mål mod slutningen af kampen. Ellers har det været fattigt på mål.

Team News:
Odense Bulldogs var senest uden Martin Larsen (back), Christopher Kampf (back) samt Radek Cip (forward) mod Aalborg. Larsen og Kampf skulle være ude, så er Cip tvivlsom til kampen.

SønderjyskE er umiddelbart uden skader til kampen.

Indbyrdes:
Kigger man på de indbyrdes kampe, så er det ikke det bedste spil, for hele 15 af de seneste 16 kampe er gået under linien. Og den ene over kamp, der har været var grundet en scoring i tomt mål mod slutningen.

"Let's Beat The Bookies"

Odense Bulldogs – SoenderjyskE Odds


Odense Bulldogs – SoenderjyskE Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar