OB vs Hvidovre – 12. nov. 18:00

Profit
-0,8
TBP
99,1%
Hitrate
56,7%
32 Tips
Fodbold icon
3F Superligaen | Superligaen
OB vs Hvidovre
OB -1.00 (AH)
Tippet til 1.88
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 8. nov. 20:45

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Hvidovre ligner mest af alt et middelmådigt 1. Divisions hold

✅ OB er bedre end resultaterne har vist

✅ Oddset er ganske simpelt for højt

Jeg er med på at OB virkelig ikke er godt kørende og at der er kaos i den fynske klub. Men jeg bliver alligevel nødt til at spille mod et Hvidovre hold som nu har tabt de seneste seks kampe i superligaen og stadig ikke fået en sejr i sæsonen. Man har indkasseret intet mindre end 13 mål i de seneste tre kampe og det ligner at troen på egne evner smuldrer mere og mere for hver kamp der går. Jeg vil mene at man i øjeblikket kan finde 3-4 hold i 1. Division, som spiller på højere niveau end Hvidovre. Truppen er efter min mening heller ikke til mere end en midterplacering i landets anden bedste række. Især ikke efter man forud for sæsonen mistede sine to bedste spillere til Silkeborg.

OB er ikke et hold jeg har meget lyst til at backe, men holdet har alligevel mere kvalitet end det resultaterne antyder. Holdet spillede egentlig en nogenlunde 1. Halvleg mod Lyngby, men lukker to mål ind i starten af 2. halvleg, hvor man slet ikke kommer ud fra omklædningsrummet. Desuden forstår jeg slet ikke fravalget af Rami Al-Hajj og Don Deedson til startopstillingen i det opgør og begge spillere kom dog også ind og viste, at de bør starte. Det forventer jeg de gør til denne kamp, hvilket for mig er vigtigt for spillet.

OB står pt i cirka odds 1,55 for den rene sejr. Silkeborg lukkede for 1,5 uge siden i odds 1,6 på udebane, mens Midtjylland senest var nede i 1,44. Begge hold vandt komfortabelt og kampbilledet indikerede at oddset velsagtens skulle have været endnu lavere.
Begge hold er for mig klart bedre end OB, men det er alligevel voldsomt, at disse hold på udebane var helt nede i disse priser. OB vandt desuden det modsatte opgør med hele 1-5 i Hvidovre og jeg bliver ikke overrasket, hvis vi igen ser stor kvalitetsforskel.

Sven Köhler er ude med karantæne, men det betyder ikke det store for spillet. OB har efter min mening ganske god bredde på den defensive midtbane og det højner samtidig chancen for at Al-Hajj bliver bragt fra start.

Jeg spiller asian -1.0 linjen, da jeg som sagt tror på, at vi godt kan komme til at se en større kvalitetsforskel på holdende end markedet på nuværende tidspunkt forventer. OBs manglende mål og grundlæggende form taler selvfølgelig mod den højere linje end den direkte sejr, men Hvidovres defensiv og store nederlag i den seneste tid, gør alligevel at jeg ender med at have tiltro til at OB kan vinde opgøret med mere end en enkelt.

Jeg finder værdi til 3 units på spillet og tillægger i omegnen af 58% for at OB kan dække dette spread.

Find flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

OB – Hvidovre Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger OB – Hvidovre

OB: Skader og karantæner

Hvidovre: Skader og karantæner

OB – Hvidovre Head 2 Head

Flere Tips

14. jun.
Units 3/10
Tippet til 3.05
21:00
MJN1999
Units 1/10
Tippet til 5.00
21:00
MJN1999
Units 3/10
Tippet til 2.38
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar