OB vs FC Midtjylland – 23. okt. 19:00

Fodbold icon
3F Superligaen | Superligaen
OB vs FC Midtjylland
OB +0.50 (AH)
Tippet til 1.86
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 23. okt. 00:20

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ OB kommer med en succesoplevelse i bagagen fra udesejren i Farum.

✅ FCM har endnu ikke ramt noget stabilt niveau under Thomas Thomasberg.

✅ Flere “nye kræfter” har løftet OB’s spil de seneste kampe

Jeg synes, oddset er endt i et for højt leje på fynboerne, og jeg kan godt lide prisen der dækker over 2 af 3 udfald. Markedet læner sig sandsynligvis meget op ad FCM’s sejr over OB for præcis en måned siden, men der er stor forskel på at møde FCM på MCH Arena eller på egen hjemmebane, og OB har siden da spillet et par gode kampe med et mere energisk og mere offensivt minded udtryk, hvilket har klædt dem. I det omvendte opgør i Herning blev det meget passivt og meget defensivt, og det var ikke til OB’s fordel.

OB er blandt de hold i Superligaen, der kan matche FCM på fysik og på en bane, der en kold efterårsaften næppe er i tiptop stand, får FCM det ikke nemt. OB har været forfærdelige på hjemmebane i denne sæson, hvor det er blevet til fire nederlag og to uafgjorte i seks kampe – dette på trods af stor opbakning med flere fyldte tribuner til samtlige hjemmekampe. Det kan dog aldrig være en ulempe at være på hjemmebane, og det forventes endnu engang, at hjemmeholdet møder stor opbakning.

OB spillede en stærk og moden kamp i Farum, og det må virkelig have givet dem noget selvtillid, at man formåede at holde FCN fra at score og samtidig hev tre vigtige point i en periode, hvor Andreas Alms fremtid i Ådalen var usikker. Før FCN-kampen tabte man til Lyngby på hjemmebane, men der viste “Striwerne” gode takter med masser af gode angreb og god boldomgang, og selvom man tabte 2-1 – endda på en tvivlsom “offside-scoring” – så var det med 20-7 i afslutninger i OB’s favør samt 66% boldbesiddelse.

Don Deedson og Al-Hajj har været rigtigt stærke tilføjelser, mens jeg også synes, at Köhler og Manneh begynder at ligne et solidt makkerpar på den centrale midtbane. Helander har ikke fået den bedste start, men det er trods alt en svensk landsholdsspiller, der danner stopperduo med stortalentet, Tobias Slotsager. I de seneste par kampe synes jeg et par “nye ansigter” har været en åbenbaring for OB. Charly Nouck har virkelig været stærk med en stor arbejdsindsats og en x-factor qua sin enorme fart, mens Mickelson på højre back også har tilføjet OB noget godt med gennembrudsstyrke og et meget offensivt mindset.

Jeg kan ikke forestille mig, at OB ikke kan udfordre FCM på noget fart og med Al-Hajj til at kreere fra 10’er-positionen, så skal der være muligheder overfor en tung FCM-bagkæde. FCM har fået en haltende start med 18 point for 11 kampe, og man har blot vundet 2 ud af 5 kampe på fremmed græs. Jeg synes, Thomasbergs mandskab er meget ordinært og meget bygget op på nogle 4-4-2-dyder, som måske mere passer til et hold, der ikke skal begå sig i toppen. FCM mangler i den grad kreativitet og ofte også kvalitet, og det er tydeligt, at man aldrig har ramt niveauet efter salgene af Evander og Dreyer.

Simsir er en dygtig individualist, men der mangler kreative kræfter i den relationelle del, og hvis det kun skal bygges på en stærk struktur og hårdt arbejde, så får FCM udfordringer med at vinde disse must win-kampe. Jeg spotter gode chancer for point til OB, og prisen indeholder så klart værdi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

OB – FC Midtjylland Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger OB – FC Midtjylland

OB: Skader og karantæner

FC Midtjylland: Skader og karantæner

OB – FC Midtjylland Head 2 Head

Flere Tips

15. apr.
22:00
Units 4/10
Tippet til 2.15
16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Units 4/10
Tippet til 1.95
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar