OB vs AC Horsens – 26. maj. 19:00

Fodbold icon
Superligaen Kvalifikationsspil | Superligaen
OB vs AC Horsens
AC Horsens vinder
Tippet til 4.90
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 26. maj. 11:20

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Motivationen bør være størst hos udeholdet.

✅ OB er tynde i defensiven med fravær på stopperpositionen.

✅ Fint match up for Horsens, der kan stå lidt dybt på banen.

Horsens har kniven for struben og skal bruge min. et enkelt point og helst alle tre, hvis man skal give sig selv en gunstig position for overlevelse inden sidste runde, hvor man har Lyngby. Horsens skal altså håbe på pointtab til AaB, og så kan man ellers selv afgøre det. Horsens har til gengæld et godt program. OB har fortsat 7. pladsen at spille for, men det ser svært ud, og måske er motivationen ikke helt så stor, som den bør være hos Horsens. Det bør hvert fald være en fordel hos de gule, som tidligere har drillet fynboerne.

Horsens har været frygtelige i foråret, men seneste kamp mod Silkeborg kunne lige så godt være endt med en sejr, da Nicolai Larsen i slutminutterne reddede en hovedstødsafslutning fra Magnus Jensen, mens SIF så scorede kort tid efter på en standard.

OB passer bedre til Horsens, fordi det er meget på fysik, og det kan Horsens godt matche. OB har ofte problemer mod hold, der står lidt lavt, og det kommer Horsens sandsynligvis til i dette opgør, hvor de kan gå på omstillinger, og her har man rigeligt med fart.

OB har uden Ivancevic og Bjørn Paulsen, og det giver en stopperduo med unge Slotsager og makker Skjelvik, som ikke har spillet mange kampe sammen, og hvor sidstnævnte egentlig gør sig bedst på backen. Slotsager har været stærk, men det er også et stort pres, der ligger på den unge mands skuldre, og det bliver et hårdt match i luften, hvis Horsens i perioder lægger Magnus Jensen frem.

OB kan stadig hente 7. pladsen, og det kommer man til at gå efter, men med fraværende og Horsens store motivation for at hente point, så tror jeg godt, det kan tippe modsatte vej. OB var milimeter fra at få rødt kort imod sig i starten af kampen mod Lyngby, men VAR ændrede den og pludselig stod OB med samme fordel i modsatte ende, hvilket vendte kampen.

Fynboerne er naturligvis favoritter, men det handler også om prisen, som jeg synes er for høj på Horsens i en afgørende runde som denne, hvor de skal komme med ekstra fight.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

OB – AC Horsens Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger OB – AC Horsens

OB: Skader og karantæner

AC Horsens: Skader og karantæner

OB – AC Horsens Head 2 Head

Flere Tips

29. feb.
Units 1/10
Tippet til 2.70
1. mar.
Units 3/10
Tippet til 1.83
Units 3/10
Tippet til 2.02
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar