18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

OB – Vejle-1. October 2021 19:00

Units 5/10 Vundet
OB vs Vejle
1-tallet
1. oktober 2021 19:00
Marathonbet
Tippet til 1.78
Udgivet 26. september 2021 19:45
Tidligt ude på OB hjemme mod Vejle. Vejle spiller i skrivende stund mod Silkeborg og er bagud 4-2. Det er Vejle dog heldige med, da Silkeborg har domineret totalt på bolden og skabt flere meget store chancer. Vejle er rystende dårlige defensiv, og de virker både uafklarede i deres pres og deres forsvarsspil, hvor de tager dårlige valg og virker voldsomt ukoncentrerede med mange situationer, hvor de ikke får afvist tidlige bolde.

Kolinger udgik fra pokalkampen mod Vanløse med en hovedskade og er derfor ude af mandagens kamp mod Silkeborg. Med en hovedskade vil det undre mig, hvis han er tilbage fire dage efter, og hans fravær er af stor indflydelse, da han normalt er styrmand i bagkæden.

Samtidig er Djordjevic ude med en skade, og Peter Sørensen har virkelig ikke meget at skyde med i front. Mucolli kommer retur fra karantæne, og det vil styrke Vejle-offensivens udtryk, men jeg forventer en kamp, hvor Vejle kommer meget lidt på bolden, da kvaliteten ikke er til at styre kampe med mål. Peter Sørensens tilgang har da også været et forsøg på en stram organisation og stærk defensiv, men et uafstemt hold har ikke formået at navigere i det, selvom de har stået lavt i kampene mod AGF og i særdeleshed mod Silkeborg.

OB spiller mange uafgjorte og fik igen en uafgjort ude mod Viborg. Ganske vist en svær kamp, men også en kamp, hvor OB i perioder havde et stort overtag og havde tilløb til flere store muligheder. Efter udligningen blev OB passive, og det ender man næppe i, hvis det står uafgjort i denne kamp, da det på hjemmebane ganske enkelt er en af de kampe, man skal vinde. Derfor kommer OB også til at angribe, og jeg øjner en god match up, hvis Vejle stiller sig dybt og forsøger at forsvare.

OB har nemlig været stærke i deres seneste hjemmekampe, hvor de burde have slået Brøndby i 2-2 kampen, mens SønderjyskE også blev kørt under græstæppet i 1. halvleg, hvor OB tabte adskillige chancer og burde have lukket kampen, inden SønderjyskE bragte sig med i gildet på en reducering, hvor OB-defensiven var ude af balance.

Selvom OB har haft udfordringer med at vinde kampene, så har de offensive kræfter set mere end fornuftige ud og problematikken er pt. at man ikke formår at holde buret rent. Det bør man have her med Vejles skrantende offensiv, og ellers skal mulighederne for at score flere mål være gode. Sabbi har set ekstremt god ud i denne sæson, hvor han med fart og udfordringer er en evig kilde til uro. Tilmed er han begyndt at få produkt på med mål og assists, og det har tidligere været den driblestærke amerikaners problem.

Mads Frøkjær er ligeledes begyndt at byde sig til og med Jebali, som muligvis kan nå at blive klar, så står man stærk og bredt i offensiven. Jeg har svært ved at se denne pris stå til kampstart. Prisen var lavere på OB mod SønderjyskE og pt. er Vejle et langt svagere hold end SønderjyskE, mens OB har præsteret fint siden da – bl.a. også med en 3-0 sejr over Helsingør i pokalen. Bør ende i 1,55 eller lavere.
Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


OB – Vejle Odds


OB – Vejle Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar