18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

OB-Vejle Boldklub-1. October 2021 19:00

Units 1/10 Vundet
OB vs Vejle Boldklub
OB -1.00 (AH)
1. oktober 2021 19:00
Marathonbet
Tippet til 2.16
Udgivet 1. oktober 2021 07:41
Det er vigtige point på spil i bunden, når fredagens Superligakamp skal spilles. OB tager imod bundproppen Vejle, som endnu ikke har smagt sejrens sødme i indeværende sæson. OB har spillet halvdelen af sæsonens kampe uafgjort og indtager pt. en niendeplads med 11 point. Senest fik OB 1-1 mod Viborg FF i en kamp, hvor fynboerne havde gode muligheder indtil Viborg FF fik udlignet. OB har leveret en række gode kampe på hjemmebane senest, bl.a. comebacket mod Brøndby, hvor de var nede 0-2.

Vejle har været skræmmende dårlige i indeværende sæson, hvor de kun har hentet to point i Superligaen, ligesom de var i store vanskeligheder mod Vanløse i pokalturneringen. Senest tabte vejlegenserne med hele 4-2 til Silkeborg i en kamp, hvor forsvarsspillet var langt fra prangende. Silkeborg havde nemt ved at spille sig igennem Vejles defensiv.

Med OB på hjemmebane og et Vejle-mandskab, der spiller uden selvtillid og tilmed har store problemer både offensivt og defensivt bør OB have rigtig fine chancer for at hente en relativt sikker sejr.

OB – Vejle Boldklub Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 2. oktober 2021 02:56.

OB – Vejle Boldklub Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar