18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

OB – SønderjyskE-13. September 2021 19:00

Units 4/10 Vundet
OB vs SønderjyskE
OB vinder + Over 2,5 mål i kampen
13. september 2021 19:00
bet365
Tippet til 2.70
Udgivet 12. september 2021 21:08
OB har spillet for mange uafgjort, men jeg synes virkelig, der har været spillemæssig fremgang, hvor man mod AGF og Brøndby sagtens kunne have fået mere end uafgjort. Både på spil og chancer var man stærkest i begge kampe, og faktisk overlegne på bolden i perioder. Alm formår at bruge bredden i truppen, og det har været en stor forstærkning at få Jeppe Tverskov retur. Det ser også ud til, at Alm er begyndt at sætte stilen med en arbejdsom midtbane, der er duelstærk, mens front-fire har mulighed for at sætte det kreative spil, og de har gjort det relativt chancebetonet med fire mål i de seneste to kampe og chancer til meget mere. Euforien blomstrer en smule på Fyn, hvor hjemmepublikummet har været samlet i stort antal efter en coronapause, og det har ligeledes løftet OB.

SønderjyskE ligner det klart dårligste mandskab i Superligaen, og man har været enormt dårligt afstemt under Michael Boris. Utroligt nok har den nye tyske træner ikke ændret tilgang trods dårlige resultater, og SønderjyskE forsøger fortsat med det høje pres og den aggressive stil uden bold, selvom resultaterne har været dårlige og chancerne er rullet imod i hobetal. Mod Viborg afgav man hele 20 afslutninger trods hjemmebanefordel. FCK havde samme antal i Parken og både Viborg og FCK scorede over 3,5 på xG. SønderjyskE har modtaget mange afslutninger og store chancer imod og med Kadrii, Jebali og Sabbi kan jeg simpelthen ikke se, at man ikke kommer i problemer. Tchamba er en stærk type, men virker voldsomt uafklaret, og han er ikke godt hjulpet af de øvrige. Jeg synes, meget tyder på, at flere af de ældre profiler er over the hill, og Albæk, Dal hende m.fl. er ikke købt helt ind på den nye stil. Prosser scorede minuttet inde i sin debut mod Viborg og sammen med Taiwo ligner han en spændende spiller, der måske kan pryde offensiven lidt.

Jeg forventer dominans fra hjemmeholdet, og jeg tror, OB får rigtigt gode muligheder for at spille sig ud af SønderjyskEs høje pres ved at gå tidligt i mellemrum. Samtidig kommer OB til at udfordre SønderjyskE en del på omstillinger, og jeg synes, der har været stor kvalitetsmæssig forskel på de to mandskaber. OB har også en afgørende bredde i truppen ift. SønderjyskE, hvilket kan trække i deres favør over 90 minutter. SønderjyskE har ikke energien til det høje pres, og det har været en klar tendens, at man har overladt initiativ i slutningen af kampene.

OB har hentet Nicholas Mickelson, som kan få debut. Derudover er Ryan Johnson sandsynligvis ikke med.

SønderjyskE har hentet et par nye, som de færreste kender. Prosser debuterede med scoring mod Viborg og lignede et frisk pust. AK Jacobsen er solgt til Horsens.

Sønderjyske kan måske byde til offensivt, men OB står som et klart stærkere mandskab, og SønderjyskE har forsvaret så dårligt indtil videre, at OB har mulighed for at dække 2,5-linjen alene.

OB – SønderjyskE Odds


OB – SønderjyskE Head 2 Head


Skriv et svar