18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 841,7
TBP 106,7%
Hitrate 47,0%

OB-Lyngby-25. April 2021 17:30

Units 5/10 Tabte
OB vs Lyngby
Over 2.5 mål
April 25, 2021 17:30
Udgivet April 24, 2021 09:27
Kamp: OB – Lyngby
Tip: Over 2,5 mål
Odds: 1,83
Bookmaker: Bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det har været et par dyre runder for Lyngby med pointtab til AaB i sidste sekund og et nederlag til SønderjyskE, hvor et rødt kort spolerede tingene for de kongeblå. Alligevel har Lyngby været fantastisk kørende, og det har de primært grundet en fremragende offensiv, der har kørt velsmurt i foråret. Carit Falch har helt tydeligt fundet ud af, at det er vejen frem for Lyngby, og så må det briste eller bære.

Lyngby stiller sig ikke ned, og det forventer jeg heller ikke, at de kommer til her, selvom et nederlag næsten med sikkerhed vil betyde nedrykning. Lyngby er nemlig ikke bygget til at stå lavt og kompakt, og derfor tror jeg, vi får to angribende hold at se.

OB er i krise, og det har bestemt ikke pyntet på holdet, at Oliver Christensen har været fraværende med en skade, da Mandé her droppet i begge kampe. Det har været en stor svækkelse – også selvom han sensationelt pillede to straffespark i seneste runde i Aalborg. Helt tydeligt har det skabt noget usikkerhed hos fynboernes bagkæde, og den vil blive testet mod Lyngby, der kommer stormende.

Til gengæld har man en stærk offensiv – i hvert fald på papiret. Sabbi, Kadrii og Jebali bør kunne skabe ravage fremme. Især mod Lyngby der bestemt ikke er skudtætte i egen defensiv. OB spiller igen foran fans, og det bliver nogle forventningsfulde fans, der vil se et andet udtryk end det, OB er kommet med i de seneste opgør.

OB er uden Drachman, mens Skjelvik og Kasper Larsen også er ude. Man har altså defensive fravær udover på keeperposten. Lyngby mangler Marcel Rømer som kontrollerende midtbane, hvilket også svækker defensiven. Warming er i karantæne.

Faren vil være, at det bliver nervepirrende og intenst, fordi der er vigtige point på spil i nedrykningskampen. Jeg tror bare ikke, det bliver styrende, fordi det slet ikke passer til Lyngby. Samtidig vil udeholdet ikke kunne bruge uafgjort til ret meget, så jeg forventer, at der hele tiden vil blive blæst til angreb i denne kamp.


OB – Lyngby Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. april 2021 04:39.

OB – Lyngby Head 2 Head


Skriv et svar