18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

OB-FC København-1. August 2021 18:00

Units 1/10 Tabt
OB vs FC København
Over 2.5 mål
1. august 2021 18:00
Mr Green
Tippet til 1.81
Udgivet 1. august 2021 08:43
OB er kommet rigtig fint fra start under den nye træner Andreas Alm med en sejr over FC Midtjylland og et point mod Randers FC senest. Særligt offensivt ser OB bedre ud end sidste sæson, hvor Bashkim Kadrii ser ud til at være tilbage på det høje niveau, som vi før har set fra ham.

FCK har skuffet med to gange uafgjort i indledningen på Superligaen. Først 2-2 mod AaB og senest 0-0 mod Silkeborg IF. På trods af nulløsningen mod Silkeborg IF i sidste weekend, har københavnernes defensiv ikke været overbevisende. Den nye tilkomne Khocholava ser en anelse tung ud, og ligner en der endnu ikke har fundet sig helt til rette i Jess Thorups system. Victor Nelsson er dog tilbage til kampen her fra karantæne, men til gengæld sidder Boilesen ude med karantæne.

Kadrii og resten af OB-offensiven bør have fine muligheder for at drille københavnernes defensiv, men samtidig må man også forvente at FC Københavns offensive profiler med Falk, Daramy og Wind kan gøre ondt på fynboerne. Det ligner et målrigt opgør med over 2,5 mål, som tilfældet har været i fire af de seneste fem gange de to mandskaber har stået ansigt til ansigt.

OB – FC Ku00f8benhavn Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 1. august 2021 22:06.

OB – FC Ku00f8benhavn Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar