Nykøbing FC vs Fredericia – 2. jun. 19:00

Profit
941,0
TBP
106,5%
Hitrate
47,0%
3099 Tips
Fodbold icon
1. Division Kvalifikationsspil | 1. Division
Nykøbing FC vs Fredericia
Over 5 mål
Tippet til 4.75
Units 4/10
Vundet +15,00
Udgivet 2. jun. 10:32

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Der er intet på spil for de to mandskaber

✅ Det plejer at være meget målrigt, når de mødes

✅ Der jagtes mål på topscorerlisten

Som i de øvrige kampe i denne runde og seneste runde, så jagter jeg et par høje odds for mange mål. Mulighederne er gode i dette opgør, hvor der ikke er noget på spil, og hvor håndbremsen næppe bliver trukket, fordi man kan spille frit og mindre låst rent taktisk. Det plejer at være yderst underholdende mellem de to mandskaber, og det er to hold, der gerne vil spille fremad. De seneste 10 indbyrdes opgør har haft et vildt snit på 4,4 mål pr. kamp, og der har været en del kampe imellem, der har dækket denne linjer.

Nykøbing er rykket ned, og det er de bl.a. også pga. en forfærdelig defensiv. Man har indkasseret hele 68 mål i sæsonen, og snitter over 3,5 pr. kamp. Det er helt groteske tal, og vidner om et hold, der er meget åbent. Til gengæld har Nykøbing pænt med kvalitet i offensiven, hvor Luca Kjerrumgaard bl.a. byder sig til på topscorerlisten med to scoringer til toppen. Der er ingen tvivl om, at han vil jagte den titel, og han kan spille med selvtillid, da han ikke skal med ned i 2. division, men i stedet vender retur til OB efter sommer.

Fredericia har efter en skidt efterårssæson fundet formen og været stærke i foråret, og man har da også rigeligt med kvalitet i offensiven til at spille den form for fodbold, som Fredericia og Michael Hansen ynder. Målsnittet er også et godt stykke over 3, og man har hele 6 gange i sæsonen dækket linjen – det samme har Nykøbing FC.

Lars Pleidrup takker af, og det bør tiltrække mange på lægterne, der vil sige farvel til legenden. Det bør blive en stor prioritet at underholde sådan en fredag aften i det gode vejr, og jeg tror, det kommer til at gå livligt for sig, hvorfor spillet indeholder solid værdi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Nykøbing FC – Fredericia Odds

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Forventede startopstillinger Nykøbing FC – Fredericia

Ingen data.

Nykøbing FC: Skader og karantæner

Nykøbing FC
Spiller
Forventet tilbage

Der er ingen oplyste skader eller karantæner.
All players are available for selection.

Fredericia: Skader og karantæner

Fredericia
Spiller
Forventet tilbage

Der er ingen oplyste skader eller karantæner.
All players are available for selection.

Nykøbing FC – Fredericia Head 2 Head

Flere Tips

29. nov.
Units 3/10
Tippet til 1.84
21:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 2.62
21:00
Units 1/10
Tippet til 4.15
Vis flere

Skriv et svar