Nykøbing FC vs AB Gladsaxe – 26. apr.

Fodbold 2. Division
Nykøbing FC
AB Gladsaxe
26. apr.
20:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

26. apr.
20:00
Over 3 AH
Tabt -4,00

Units

4/10
Over 3 AH %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Holdene har intet at spille for, at det kan blive taktisk løssluppent
  • Nykøbing har indkasseret 15 mål i de seneste 3 kampe
  • Seneste opgør endte 3-2 i en chancerig affære

Analyse

Det er oprykningsspillets nr. 5 og 6, som med 33 og 28 point har nul og niks at spille for, da afstanden er så stor til oprykningspladserne, at man ikke har mulighed for at nå det. Derfor kan det meget vel blive lidt løssluppent og mindre taktisk låst, fordi man ikke har ret meget at tabe og derfor kan gå hårdt efter sejren og bringe et lidt mere offensivt udtryk end vanligt.

Nykøbing har i den grad brug for oprejsning efter tre 5-0 nederlag på stribe. Ganske vist mod stærke hold, men det vidner også om en defensiv, der er meget shaky. Claus Jensen har i foråret stillet et meget ungt hold og særligt bagkæden er ung og uerfaren med flere teenagere i startopstillingen. Det giver mening at klargøre holdet til næste sæson, men det koster også lige nu, hvor man tillader enormt mange chancer imod.

I det omvendte opgør vandt Nykøbing 3-2 på en scoring i overtiden. AB scorede ellers over 3 på xG og havde adskillige chancer, og det var generelt en meget chancerig affære, hvor der trods scoringer til sidst sagtens kunne være kommet flere mål i kampen.

AB har gang i en lille krise, hvor man ikke kærer så meget om resultaterne, fordi spillerne er utilfredse med både ejere og træner, og det giver naturligt nok kampe, hvor den defensive struktur ikke er så meget i højsædet. AB har desuden Daniel A Pedersen og Søren Ilsøe ude med karantæne, så man kommer til at mangle et defensivt anker på den centrale midtbane.

Nykøbing har med Ole Jakobsen og Asger Højmark gode offensive kort, som også gjorde det svært for AB i det seneste indbyrdes opgør, så selvom Nykøbing ikke er kommet på tavlen i de seneste opgør, så har vi her at gøre med en svagere modstander, og Nykøbing har brug for at gå efter en sejr og at få hul på bylden.

Men absolut intet på spil, så kan der sagtens gå “sommerferiekamp” i den, og jeg forventer et kamp, der som minumum dækker linjen, og hvor man også godt kan gå efter en alternativ linje, for den kan hurtigt løbe løbsk.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar