Nottingham F. vs Manchester United – 28. feb. 20:45

Fodbold FA Cup
Nottingham F.
Manchester United
28. feb.
20:45
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

28. feb.
20:45
Over 2,75 (AH)
Tabt -4,00

Units

4/10
Over 2,75 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Højlund ude, men United skabte rigeligt mod Fulham
  • Forest er målrige på hjemmebane
  • United vakler defensivt

Analyse

Det lugter af mange mål i dette FA Cup-opgør mellem Nottingham Forest og Manchester United. De to Premier League-kampe i denne sæson er da også endt over linjen, da United hjemme vandt 3-2, mens Forest i december slog United med 2-1 på hjemmebane. Det kan naturligvis blive en smule mere låst, når der er avancement på spil, men normalt spiller holdene med et offensivt udtryk, og jeg forventer da også, at Forest griber det offensivt an på hjemmebane mod et lidt svækket United-mandskab, der kommer med et nederlag i bagagen.

Forest har da også en rigtig stærk offensiv med dygtige individualister, der kan gå 1v1, men også har noget fart at skyde med i omstillingerne. United er uden Luke Shaw og Wan-Bisakka, hvilket efterlader Lindelöf på venstre back, og netop den match up bliver guf for tidligere United-spiller, Anthony Elanga.

United sluttede deres stime uden nederlag i 2024, da man dybt inde i overtiden tabte hjemme til Fulham med 2-1. United har endelig fået hul på bylden med scoringer – ganske vist bl.a. pga. Rasmus Højlund, som fortsat er ude til dette opgør – men man har evige udfordringer med at være solide defensiv, og man giver simpelthen for mange chancer væk til modstanderen uanset, om man spiller hjemme eller ude.

Det er et hårdt tab for United, at Højlund er ude, men det var bestemt ikke, fordi man ikke skabte chancerne mod Fulham i weekenden, da man scorede næsten 3 på xG og undervejs brændte et par gevaldige chancer. Forest har også en stor udfordring med at holde tæt i defensiven, hvilket 48 indkasserede mål i 26 Premier League-kampe også vidner om. Samtidig har man fortsat defensive fravær, da Ola Aina på venstre back, stopper Willy Boly, samt Ibrahim Sangaré på 6’eren endnu ikke er klar efter African Cup of Nations. Aurier er taget til Galatasaray og Scott McKenna til FCK, så mange fra den bagkæde, der åbnede sæsonen er væk.

Forest indkasserede da også 4 mål i 4-2 nederlaget til Aston Villa i weekenden, hvor der i den grad var åbent hus. Forest er til gengæld kommet på tavlen i 12 af deres seneste 13 spillede kampe, og ligesom det er sjældent, at man går fra banen uden at have indkasseret, så går man også meget sjældent fra banen uden at have scoret.

Der kommer tryk på kedlerne i dette cup-brag mellem to historiske klubber, og jeg forventer chancer og mål, og synes oddset er flot for denne linje.

Empoli vs SSC Napoli
Empoli

Uafgjort

SSC Napoli

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Girona vs Cadiz LaLiga
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Le Havre vs Metz Ligue 1
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:30
Freiburg vs Mainz 05 Bundesliga
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Santa Fe vs America de Cali Primera A Apertura
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Vitoria vs Bahia Serie A
22. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
AC Milan vs Inter Serie A
SPX-Francesco-avatar SPX-Francesco
SPX-Francesco-avatar SPX-Francesco
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Bayer Leverkusen vs VfB Stuttgart Bundesliga
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar