Nottingham F. vs Everton – 2. dec. 18:30

Profit
351,9
TBP
111,3%
Hitrate
49,5%
1368 Tips
Fodbold icon
Premier League | Premier League
Nottingham F. vs Everton
Over 2.5 mål
Tippet til 2.01
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 27. nov. 09:33

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Everton fik -10 point forrige uge og det lod til at skubbe dem fremad i seneste kamp. De tabte dog 0-3 til United men Everton kom frem til hele 24 afslutninger og en xG på 2,5.

✅ Forest har været involveret i mange målrige kampe på det seneste. Hele 19 mål i de fem seneste og kun Liverpool holdte dem fra at score.

✅ Gode chancer for at begge går efter tre point. Forest grundet hjemmebanefordelen og Everton med deres pointstraf i menté.

Everton er normalt ikke et hold som rimer på mål men der er offensiv fremgang at spore på det seneste med flere gode offensive kampe og masser af chancer. Det er dog kun blevet til 14 mål men med en xG på 23 har de været en smule uheldige. Everton havde fornøjelsen af United i første kamp efter deres -10 pointstraf. Det er ikke misvisende at sige at de forsøgte alt hvad de kunne for at hente point, og med 24 skud og en xG på 2,5 havde de fortjent et mål eller to. Defensiven var dog mindre imponerende.

Forest har hentet flot med point på trods af et svært startprogram (City, Chelsea, Liverpool & Arsenal ude). Nu venter flere overkommelige kampe og det er Forest chance for at ligge afstand til nedrykningsstregen. Forest’s kampe har været målrige på det seneste. Hele 19 mål scoret i de fem seneste, og Forest kom selv på tavlen i fire af dem. Mere relevant er at de fik scoret fire mod West Ham og Brighton og tilspillede sig en xG på 3,75 på tværs af de to kampe. Mod Brighton var topscorer Awoniyi ude og er det igen her.

Everton skal ud og jagte point, og ligende senest et hold som er opsatte på at revancere sin pointstraf og vise at de høre til i Premier League. Offensiven var uheldig mens defensiven var uimponerende. Forest er ikke et nemt sted at gæste og de er ligeledes i fremgang offensivt. De har dog svært ved at holde målet rent selv. Gode chancer for at begge hold går efter tre point her, og at der kommer 3+ mål.   

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Nottingham F. – Everton Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Nottingham F. – Everton

Nottingham F.: Skader og karantæner

Everton: Skader og karantæner

Nottingham F. – Everton Head 2 Head

Flere Tips

25. jun.
Units 1/10
Tippet til 2.25
Units 3/10
Tippet til 2.12
Units 3/10
Tippet til 3.75
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar