Nottingham F. vs Bournemouth – 23. dec. 16:00

Fodbold icon
Premier League | Premier League
Nottingham F. vs Bournemouth
Over 2.5 mål
Tippet til 1.93
Units 3/10
Vundet +2,79
Udgivet 20. dec. 11:30

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Nottingham Forest har sagt farvel til Cooper og goddag til Nuno Santos. Den tidligere Wolves & Spurs manager var seneste I Saudi Arabien, hvor hans hold spillede offensivt fodbold. Forventer samme tilgang her.

✅ Bournemouth kommer til kampen i god form. Blot ét nederlag i de sidste otte kampe og en xG på 12,25 i de fem seneste. På trods af et relativt svært program.

✅ Gode chancer for at begge går efter tre point. Forest for at få en debut og hjemmebane sejr og Bournemouth for at ride videre på den gode form.

Nottingham Forest har haft en svær anden sæson og særligt på det seneste med kun én sejr siden starten af oktober. Det kostede træner Cooper jobbet og ind kom Nuno Santos. Den tidligere Wolves og Spurs manager har haft succes i Premier League med en stærk defensiv men han har siden sadlet om, og spiller nu mere offensivt. I sin tid i Saudi Arabien med 2-3 på toppen og et højt pres, hvor de forsøgte at overrumple modstanderne på den sidste tredjedel af banen. Han har blot tre dage med truppen og begrænset tid til at implementere sin stil men gode chancer for at han beder dem være mere offensive fremadrettet og viser en masse video.

Bournemouth må surfe på en bølge af selvtillid efter et flot periode. Kun én af de sidste otte kampe er tabt og de har taget point imod Newcastle, Man Utd og Aston Villa undervejs. Nederlaget kom til Manchester City. Det er der ingen skam i. Mere relevant er at de har skabt flere chancer og større chancer end normalt. Indenfor de sidste fem kampe har de spillet sig til en xG på hele 12,25. Kun overgået af City, Arsenal, Chelsea og Newcastle som alle har spillet en kamp mere end Bournemouth.

Hvorom alting er, er det ikke urealistisk at forvente to offensive hold som går på banen for at jagte tre point. Gode chancer for en relativ målrig affære.

Se flere fodbold tips på SpilXperten og læs alt om Premier League her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Nottingham F. – Bournemouth Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Nottingham F. – Bournemouth

Nottingham F.: Skader og karantæner

Bournemouth: Skader og karantæner

Nottingham F. – Bournemouth Head 2 Head

Flere Tips

15. apr.
19:30
Units 1/10
Tippet til 1.99
22:00
Units 4/10
Tippet til 2.15
16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar