18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 23,4
TBP 102,3%
Hitrate 45,3%

Norwich-Liverpool-14. August 2021 18:30

Units 3/10 Vundet
Norwich vs Liverpool
Liverpool -1.50 (AH)
14. august 2021 18:30
ComeOn
Tippet til 1.92
Udgivet 12. august 2021 14:39
Liverpool ser mere end klar ud efter en solid preseason hvor man har fået stjernerne tilbage fra skader. Norwich er til gengæld mere et spørgsmålstegn, og med deres nyindkøb er det næppe dette matchup de satser på at vinde.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer:

* Liverpool har fået stjernerne godt i gang i preseason, med masser gode minutter til Salah, Mane, Van Dijk, Gomes mm.

* Norwich har hentet nogle offensivt indstillede, boldspillere, hvilket passer fint til den stil man gerne vil udøve, men måske ikke er optimalt mod et hold som Liverpool der presser og angriber så godt. Et eksempel er at man har hentet den dygtige spilfordeler Gilmour i Chelsea, men til gengæld sagt farvel til den defensive krumtap på midtbanen Tettey.

* Selvom det ikke er lang tid siden Norwich var i Premier League, er der stadig markant forskel på niveauet i Premier League og Championship, og når man så ovenikøbet møder et af de allerbedste mandskaber i hele rækken kan der være en enorm tempoforskel at vænne sig til. Det er ikke garanteret at Norwich er klar til det fra første fløjt.

Norwich – Liverpool Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Norwich
Liverpool
Odds are subject to change. Last updated 14. august 2021 18:30.

Norwich – Liverpool Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar