18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Norwich – Liverpool-21. September 2021 20:45

Units 4/10 Tabt
Norwich vs Liverpool
Norwich +0,5 (AH)
21. september 2021 20:45
Unibet
Tippet til 2.43
Udgivet 20. september 2021 08:59
Jürgen Klopp og EFL Cup – Det er ikke en cocktail, der går hånd i hånd. Det har det ihvertfald ikke været siden de to første sæsoner, hvor Klopp kom til Liverpool. Dengang var fokusset på en Premier League titel og succes i Europa ikke lige så stor, og vi har set Jürgen Klopp i de sidste fire sæsoner ryge ud i enten første eller anden runde (3/4 pga. seeding). 

Han er blevet notorisk kendt for at rotere i disse kampe. Sidste år i et opgør, der endda var mod Arsenal, der stillede man med Van Dijk, Salah, Jota og Milner, som de eneste “prominente” spillere. Runden før mod Lincoln var Van Dijk, den eneste, der ville være med i en normal Liverpool opstilling.

I forskellige Liverpool foraer er der også blevet spekuleret i, at Klopp vil give debut til to Liverpool ungdomsspillere, eftersom de ikke var med i weekendens U23 kamp mod Leeds. Der er tale om 16-årige Kaide Gordon og 18-årige Conor Bradley.

Liverpool forventet startopstilling: Kelleher; Williams, Konaté, Milner, Tsimikas; Jones, Keita, Oxlade-Chamberlain; Minamino, Origi, Gordon

Ja, en opstilling, der tæller kendte navne som Konaté, Milner, Keita, Chamberlain, Origi og Minamino, men også en opstilling, der ikke har mange kampe sammen – og som stort set alle kigger et stykke efter en fast startplads i Liverpool.

Det kører ikke for Norwich i Premier League denne sæson, og historien ligner sig selv fra sidst Daniel Farke var i Premier League med kanariefuglene.

Tyskeren på den anden side har dog en ganske pæn historik i EFL Cup, hvor det ligner at han tager den mere seriøst end sin tyske kollega. Nok røg man før denne sæson ud i første runde tre gange i streg, men overalle er Farke 7-0-4 og i sidste runde smadrede man Championship klubben, Bournemouth med hele 6-0.

Det vil også give mening for Farke og Co. At bruge turneringen her, til at vinde noget genoprejsning samt en portion selvtidllid.

For Liverpool venter der en tur på tværs af England i en “ligegyldig” kamp, mens der for Norwich venter en mulighed på hjemmebane foran egne fans, hvor man slå selveste Liverpool.

Norwich – Liverpool Odds


Norwich – Liverpool Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar