18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Norwich-Liverpool-14. August 2021 18:30

Units 1/10 Vundet
Norwich vs Liverpool
Liverpool -1.50 (AH)
14. august 2021 18:30
ComeOn
Tippet til 2.05
Udgivet 14. august 2021 07:19
Norwich er tilbage i Premier League efter en sæson i Championship. Første kamp for Teemu Puuki og co. bliver noget af en mundfuld, da Liverpool kommer på besøg. Norwich har vundet fire ud af deres fem træningskampe i opstarten, men er reelt set kun blevet matchet på Premier League-niveau en gang, og det var senest mod Newcastle, hvor oprykkerne tabte 3-0. Norwich er røget ind i en omgang coronavirus i truppen, hvilket betød at de kun havde seks mand på bænken i træningskampen mod Newcastle, og til opgøret her, er der også tvivl om hele seks spillere, heriblandt forsvarsgiganten Grant Hanley og den nytilkomne offensive profil Milot Rashica, som er kommet til fra Werder Bremen. Derudover er deres anden store offensive profil Todd Cantwell tvivlsom med en skade og sidst, men ikke mindst, så har Norwich mistet Buendia, som nu er at finde i Aston Villa.

Liverpool ser ud til at have haft en rolig og fornuftig pre-season, hvor der er spillet et hav af kampe på træningslejren i Østrig og Jurgen Klopp har bragt mange spillere i spil. Liverpool har holdt fast på truppen fra sidste sæson og suppleret med Konate, ligesom at både Joe Gomez og Virgil van Dijk begynder at ligne folk, der banker på til en startsplads. Virkelig vigtigt for Liverpool og den sæson de går i møde. Liverpool sluttede godt af i sidste sæson, hvor de sikrede sig tredjepladsen efter en vild slutspurt.

Et formodet top 4-hold mod et oprykkerhold, der kæmper med sygdom og skader i truppen bør blive en ensidig affære. Liverpool har mere kvalitet på samtlige positioner, og efter sidste sæson skuffelse bør det være et Liverpool-hold, der kommer blæsende ud til den nye sæson.

Norwich – Liverpool Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Norwich
Liverpool
Odds are subject to change. Last updated 14. august 2021 18:30.

Norwich – Liverpool Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar