18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 12,0
TBP 142,7%
Hitrate 75,0%

Norwich-Leicester-28. August 2021 16:00

Units 3/10 Vundet
Norwich vs Leicester
Leicester vinder
28. august 2021 16:00
888
Tippet til 1.77
Udgivet 23. august 2021 10:01
Norwich tager hjemme i mod Leicester i 3. runde af Premier League

Norwich er kommet sløjt fra start med 2 nederlag og en samlet målscorer på 0-8. Kanariefuglene ligner allerede nu et godt bud på en kommende nedrykker. Leicester lagde fra land med en 1-0 sejr over Wolves og spiller i aften ude mod West Ham. Dertil har der været en flot indsats mod Man City i Community Shield og ligner et hold der er hvor de skal være.

Jeg syntes oddset er en smule højt sat på Leicester selvom de spiller på udebane. Vi snakker om den absolutte bund mod en af CL kandidaterne. Jeg tror vi får et oddsfald på Leicester frem mod weekenden.

Dette taler for spillet:

– Leicester har formået, at holde på flere varme emner på markedet og tilmed tilføjet nogle nye spændenen navne. Jeg vurderer derfor deres trup, som stærkere end sidste år.
– Norwich spillestil passer rigtig godt til Leicester. Norwich vil helst have bolden og Leicester er alle bedst når de kan stille sig ned og spille på kontra. Dermed får vi et kampbillede, som i mine øjne giver Leicester en fordel.
– Leicester stod i lavere odds hjemme mod Wolves i første runde og selvom dette var på hjemmebane så vurdere jeg Wolves, som et noget stærkere hold end Norwich hvoraf jeg ikke helt forstår det nuværende odds.
– Norwich har en midtugekamp i EFL cuppen. Her forventer jeg givetvis, at Norwich rotere en del spillere, men jeg forventer også nogle gengangere fra førsteholdet og de vil givetvis have flere minutter i benene end Leicester spillerne.
– Selvom mange ikke havde regnet med point til Norwich mod Liverpool og City så er holdet gået fra banen med 2 lussinger og bør derfor gå ind til kampen med mindre selvtillid end Leicester (afhængigt af kampen i aften mod West Ham).
– Leicester kommer i stærkeste opstilling på nær den slemme skade til Fofana. Leicester har mere kvalitet hele vejen rundt og det bør gøre forskellen.

Dette taler i mod spillet:

– Det er tidligt i sæsonen og derfor skal man ikke ligge alt for meget i holdenes første kampe. Norwich har også mødt mestrene fra de seneste 2 sæsoner og alt andet end 0 point var forventeligt.
– Norwich fik 4 ud af 6 point sidste gang holdene var i PL sammen og det kan give Norwich et mentalt boost.

OBS: Nordicbet tilbyder odds 1.81

Norwich – Leicester Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 30. august 2021 01:11.

Norwich – Leicester Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar