Norge vs Georgien – 12. sep. 20:45

Fodbold icon
EM-kval. gr. A | EM
Norge vs Georgien
Over 2,5 mål
Tippet til 1.80
Units 1/10
Vundet +0,80
Udgivet 12. sep. 09:47

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Både Norge og Georgien skal bruge en sejr

✅ Begge nationer har indkasseret mål i deres hidtidige fire kampe

✅ Stærke offensivprofiler i Haaland, Ødegaard og Kvaraskhelia

Norge fik en umanerligt dårlig start på EM-kvalifikationen, og har derfor kniven for struben i alle fire tilbageværende kampe i gruppen. Og det samme gælder faktisk for Georgien, selvom forventningerne til gæsterne selvfølgelig ikke er de samme som til Haaland og co. 

Det var forventet, at Norge skulle kæmpe med Skotland om 2.pladsen i gruppen, men skotterne har overrasket alt og alle med maksimumpoint, mens Norge selv har skuffet. Derfor er det Spanien som nordmændene nu skal forsøge at indhente i anden halvdel af gruppespillet. Norge og Georgien er begge 2 point efter Spanien, som tilmed har en kamp i hånden.

Håbet er spinkelt, men Norge kommer helt sikkert til at jagte det, og derfor regner jeg også med et hjemmehold, som kommer buldrende fra start. Det kan give en underholdende affære med Haaland og Ødegaard på den ene side, og Napolis Kvaraskhelia på den anden. 

Norge har indkasseret mål i alle fire hidtidige gruppekampe, og det står meget klart, at den norske offensiv er langt stærkere end defensiven. Det samme gælder for Georgien, som i seneste kamp tabte med hele 7-1 til Spanien.  Ingen af de to nationer har voldsomt meget at tabe, da det allerede ser halvsort ud i forhold til at sikre EM-deltagelse. Alt andet end en sejr vil være tæt på et dødsstød, og derfor bør både Norge og Georgien da også jagte både scoringer og 3 point.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Norge – Georgien Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Norge – Georgien

Norge: Skader og karantæner

Georgien: Skader og karantæner

Norge – Georgien Head 2 Head

Flere Tips

16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Units 4/10
Tippet til 1.95
Units 2/10
Tippet til 2.00
Vis flere

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. Danney

    Helt sort ser det ikke ud for Georgien som er med i Nations League playoff om 3 pladser til EM24.
    Tror Norge kan dække over 2.5 alene, da de SKAL jagte sejr, da de ikke er blandt de 12hold der skal spille playoff.