Ninjas In Pyjamas – Bad News Eagles – 28. april 2022 19:30

Ninjas In Pyjamas -1,5 maps
Tippet til 2.10
Units 6/10
Tabt -6,00
Udgivet 25. apr. 00:36
Besøg bet365

*Reklamelink

8 hold kæmper om en plads til Blast Premier Spring Finals i Lissabon, svenske Ninjas In Pyjamas tager imod kosovoske Bad News Eagles i første runde. Bookmakerne har på forhånd sat Ninjas In Pyjamas som store favoritter, men jeg synes der er noget at komme efter på ninjaerne vinder 2-0 i maps.

Begge hold var i aktion til Antwerp major kvalifikationen, og der mødtes de begge i en bedst af 1 kamp, hvor NiP så markant stærkere ud end Bad News Eagles, og det virkede til så snart de mødte "Tier 1 hold", så kom de en smule til kort. Til den kamp var oddset på NiP for at vinde bedst af 1 lavere end de 1,40 der tilbydes pr. map nu. Desuden har holdene en okay interesse for de samme maps, så personligt forventer jeg ikke der er et map hvor de kan finde et øm punkt på NiP, medmindre de rammer en bedre dag i ren AIM skills.

På papiret har NiP et super fint line up, hvor det eneste bløde punkt er de ikke har Device til rådighed stadigvæk på AWP positionen, men han var hellere ikke med til major kvalen, og der vandt de fuld fortjent stort over Bad News Eagles, men de har yderst meget talent på riffle siden med Brollan og Rez.

Jeg er overbevist om at vi ser et solidt fald på den her jo tættere vi kommer på kampstart, så den får hele 6 units.

Ninjas In Pyjamas – Bad News Eagles Odds


Ninjas In Pyjamas – Bad News Eagles Head 2 Head


Flere Tips

3. okt.
18:45
Units 1/10
Tippet til 1.95
26. okt.
Units 3/10
Tippet til 6.75
Units 6/10
Tippet til 2.00
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar