18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Nice-Marseille-22. August 2021 20:45

Units 4/10 Push
Nice vs Marseille
Nice 0.00 (AH)
22. august 2021 20:45
Unibet
Tippet til 2.06
Udgivet 16. august 2021 17:38
Stærk sæsonstart af Nice hvor Lille-mesterskabstræner Galtier har gang i noget stort. Marseille har Payet i storform, men har lukket 4 mål ind i 2 kampe og er svækket til dette sydkystderby.

Odds er faldet, men jeg tror de kommer til at falde endnu mere.

Chancevurdering: 36-30-34

Marseille-klasseangriber Milik bliver nok først kampklar i september. Uden ham har træner Sampaoli valgt en besynderlig 3-1-3-3-0-formation uden frontløber. Trods manglende tyngde i feltet har Marseille alligevel scoret 3 og 2, men det primært af to årsager: de hurtige wingbacks de la Fuente (to assists) og Ünder (to mål) har været dygtige, og kreatør Payet (3 mål) i storhopla.

Nu kommer de la Fuente op mod en ligeledes hurtig mand i Nice-højreback Atal. Og Ünder blev skadet mod Bordeaux i seneste weekend og mangler sandsynligvis nu.

Ude er også den teknisk dygtige centralmand i midterforsvaret, Balerdi (udvist i 81. mod Bordeaux). Afløser er nok jernmand Alvaro der er defensivt solid (når han ikke hidser sig for meget op), men ikke nær så opspilsstærk.

Ud over Payet og de la Fuente har Marseille dygtige folk på midtbanen i Kamara og Gerson (Guendozi og Gueye gør derimod bare midtbanen overbefolket og forurener den med temposænkende afleveringer). Sidstnævnte sommertilgang åbnede sin Marseille-tilværelse på anonym vis mod Montpellier, men viste gode ting mod Bordeaux.

Det KAN være at Sampaoli pludselig vælger at stille med en angriber fra start, men jeg tvivler: Han er stædig. Og HVIS han gør, gør det midtbanen mindre kompakt og gør den i forvejen usikre defensiv endnu mere skrøbelig over for kontraer.

Nice har også diverse nye tilgange, inkl træner Galtier, mester med Lille i 20/21. Men det ser allerede ud til at klikke. Uheldig 0-0 mod Reims og så 0-4-sejr hos netop Lille. To mål af Kasper Dolberg der startede inde efter at have været indskifter mod Reims (efter sen sommerferie pga EM). Offensiven sprudler med kreativ midtbane, kvikke fløje og teknisk dygtige og giftige angribere. Og defensiven er solid med klassekeeper Benitez bagved den hurtige og hovedspilsstærke sommertilgang Todibo og den intelligente og ligeledes hovedspilsstærke veteran Dante. Han missede det meste af 20/21 pga en knæskade pådraget sidste efterår og er næsten 38 år, men han er stadig fremragende.

Nice mangler nok stadig venstrefløj Stengs (sommertilgang), men Boudaoui (egl midtbanemand eller højrekant) gjorde det godt på pladsen mod Lille. Ude er også stadig midtbanefolk Claude-Maurice og Schneiderlin, men de ville næppe starte inde uanset. Sommertilgangene Lemina og Rosario har overbevist, med temposætter Thuram som fin afløser.

Dette Nice-hold har ikke prøvet at være bagud endnu, og det skal jo komme før eller siden. Men sejrschancerne ser nydelige ud mod Marseille.

Nice – Marseille Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 22. august 2021 20:41.

Nice – Marseille Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar