18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -25,2
TBP 90,2%
Hitrate 35,2%

Nice-Brest-2. October 2021 21:00

Units 5/10 Vundet
Nice vs Brest
Over 2.5 mål
2. oktober 2021 21:00
Marathonbet
Tippet til 1.83
Udgivet 2. oktober 2021 09:22
Det er stolpe-ud pt for mig, men værdi er værdi er værdi. Odds for Over er steget ret markant trods Over-positivt trupnyt og Over-positive underliggende data. Så enten overser jeg eet eller andet (alt er muligt selv om jeg lige har dobbelttjekket), eller også klokker markedet i det, og det betyder værdi.

Chancevurdering: 58%. 1,83 hos Marathonbet, 1,8 hos Bet365.

Nice er offensivt indstillet; alle spillere er typisk fremadrettede. Den angrebsivrige højreback Atal er nyt fravær, men hans form var ikke ret god, og afløser Lotomba er også aktiv. Tilbage fra skade er angriber Kasper Dolberg og den driblestærke fløjspiller Boudaoui – og begge ventes at starte inde i dag. Ude er fortsat fløjspiller Kluivert, men alt i alt står Nice bedre offensivt rustet end i sidste weekends 0-3-sejr i Saint-Étienne.

Det er lovende nyt før opgøret mod Brest der som udgangspunkt forsøger at stå solidt i forsvaret, men som har lukket mål ind i alle kampe; 16 mål i otte runder. Og bretonerne har to nye fravær i forsvaret; midterforsvarer Brassier og venstreback Uronen. I Duverne er der en nogenlunde habil afløser på venstreback, men vikaren i midterforsvaret er nok (eftersom langtidsskadede Hérelle fortsat er ukampdygtig) Bain der var skadet stort set hele seneste sæson og ikke har fået spilletid i denne. Han har faktisk ikke spillet officiel kamp siden januar 2020. Han er mere erfaren end Brassier, men har ikke dennes speed eller kropsstyrke, og uden kamptræning kan det blive svært mod Dolberg & Co.

Mod mange mål taler naturligvis at Nice kun har lukket tre mål ind i syv kampe og har en vældigt stærk keeper i Benitez, men forsvaret er bestemt ikke dirkefrit (pga den offensive indstilling og styrmand Dantes langsomhed). Der blev lukket godt af mod formsvage Saint-Étienne, men generelt tillader Nice en del chancer. xG-tallene siger at holdet burde have indkasseret cirka 7,5 mål.

Og Brest har faktisk en god offensiv; kontragiftig. Hurtige folk i bl.a. Honorat, en driblekonge i Faivre og et hovedstødsmonster i Mounié. Bretonerne tabte alligevel seneste weekends hjemmekamp mod Metz med 1-2, men deres Xg sagde 1,67. I forhold til den kamp mangler fløjspiller Del Castillo, men han var alligevel offensivens svageste på dagen, og så kan normalstarter Cardona (mere målfarlig) få sin plads tilbage.

Det skal med at Brest-forsvarsstyrmand Chardonner efter Metz-nederlaget brokkede sig over at den unge midtbane (han tænkte nok især på kreatør Faivre) har tendens til at tabe bolde i farlige områder. Hvis Faivre lytter, skrues der måske ned for driblingerne.

Nice – Brest Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. oktober 2021 00:18.

Nice – Brest Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar