18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Newcastle United-Manchester City-14. May 2021 20:30

Units 1/10 Vandt
Newcastle vs Manchester City
Begge hold scorer: ja
May 14, 2021 20:30
Udgivet May 14, 2021 11:54
Kamp: Newcastle – Manchester City
Tip: Begge hold scorer
Odds: 2,00
Bookmaker: Bwin

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Manchester City fik sendt dem selv i en Champions League finale mod PSG, og deres kommende modstandere bliver Chelsea. Det var også Chelsea, der stod og ventede på den anden side af PSG opgøret, men denne gang i Premier League – Her blev det til et 1-2 nederlag til Guardiola og Co. og det andet nederlag til Chelsea i træk. 

Det har dog næppe slået kursen af The Citizens, der er bekræftet som sæson mestre og nu skal kigge frem mod Champions League finalen og undgå skader. Derfor kan man sagtens forestille sig, at der vil blive roteret til denne kamp. Offensivt ved vi at der ikke er den store forskel ved rotation, da Sterling, Aguero, Torrens og Bernardo Silva næppe er markant dårligere spillere. I den anden ende kan man dog have sine tvivl, hvis Guardiola beslutter ikke at sætte Dias, Laporte og Stones på spil. Specielt førstnævnte kan være et kæmpe savn ved rotation. 

Newcastle har reddet dem selv fra nedrykning og kan nu, som fansene hele sæsonen har råbt på, spille mere offensivt og frit. Præcis ligesom man så dem gøre i den sidste runde, hvor de slog Leicester med 2-4 på udebane. Et mere frit spillende Newcastle hold, bør næsten have større chancer for at komme på tavlen mod City end normalt.


Newcastle United – Manchester City Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Newcastle United
Manchester City
Odds are subject to change. Last updated 14. maj 2021 21:00.

Newcastle United – Manchester City Head 2 Head


Skriv et svar