18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -23,9
TBP 76,5%
Hitrate 35,5%

Newcastle United-Arsenal-2. maj 2021 15:00

Units 3/10 Tabte
Newcastle vs Arsenal
Newcastle vinder eller spiller uafgjort
May 2, 2021 14:30
Udgivet April 27, 2021 12:52
Kamp: Newcastle – Arsenal
Tip: 1X
Odds: 2,0
Bookmaker: ComeOn

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har igen i denne uge øje på et motivationsspil, denne gang fra Premier League. Newcastle kan ikke vide sig helt sikre på overlevelse i den bedste engelske række endnu, om end det ser godt ud. Arsenal kom yderligere bagud i forhold til at sikre sig Europa League-deltagelse til næste sæson, da de tabte 1-0 til Everton i weekenden, så nu er der formentlig rettet fuldt fokus på den igangværende Europa League.

Newcastle er lige ved at nå i mål! Der er fem kampe tilbage i denne sæsons Premier League, de har øget forspringet til Fulham under stregen til 9 point, så 1 eller 3 point vil være ekstremt kærkomne i deres kamp for overlevelse. Der er god grund til begejstring for hjemmeholdet, for efter at de offensive profiler Saint Maximine, Almiron og Wilson er kommet tilbage, har de set anderledes giftige ud. Formkurven peger lige luks opad med blot et enkelt nederlag i de seneste otte ligakampe, og hvis vi kigger på de sidste fire kampe ser det virkelig opmuntrende ud: Sejre over Burnley og West Ham, og X’er imod to ‘Super League’ hold, Tottenham og Arsenal. Det er lovende tendenser!

Arsenals nederlag til de direkte konkurrenter fra Everton i weekenden betyder at The Gunners ligger helt nede på 10.pladsen i Premier League med 7 point op til 7.pladsen, som giver Europa League-deltagelse til næste sæson. For Arsenal resterer der også 5 kampe i sæsonen, og det virker ikke særlig sandsynligt, at de kan hente så massivt ind på konkurrenterne med 5 runder tilbage. Det har været en sæson med mange op-og nedture for gæsterne, og det er også derfor jeg har kig på denne kamp. For selvom deres sæson i Premier League må betragtes som en fiasko, så har det været en optur i Europa League. Her venter det første semifinaleopgør imod Villarreal torsdag, før dette opgør søndag, og så venter endnu et opgør imod Villarreal torsdagen efter.

Spillet lyder på point til hjemmeholdet fra Newcastle. Gæsterne har flere profiler tvivlsomme i disse dage, spillere som Tierney, Aubameyang, David Luiz og Lacazette var alle på tribunen i seneste opgør, de tre førstnævnte forventes til at være tilbage snart, men mon ikke at de bliver prioriteret til semifinalen imod Villarreal. Arsenal har haft svært ved at præstere i ligaen efter at have været i aktion i Europa League i midtugen, de 12 kampe de har spillet efter en midtugekamp er endt med kun 4 sejre, 2 uafgjorte og hele 6 nederlag. Nu er vi så noget til et punkt i sæsonen hvor der endda ikke er meget mere at spille for i Premier League, så jeg har svært ved at forestille mig, at denne kamp ikke blive nedprioriteret en hel del. Newcastle er godt kørende, de skal bruge pointene for endegyldigt at sikre sig overlevelse og oddset for at de undgår nederlag er ikke tosset.


Newcastle United – Arsenal Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Newcastle United
Arsenal
Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 15:03.

Newcastle United – Arsenal Head 2 Head


Skriv et svar