Newcastle Jets vs Perth Glory – 10. april 2022 08:05

A-League Men
Newcastle Jets – 0.5
Tippet til 1.88
Units 5/10
Vundet +4,40
Udgivet 6. april 2022 14:15
Besøg bet365

*Reklamelink

Newcastle Jets har set gode ud på det seneste, men det var meget tydeligt, at de manglede talismanen Daniel Penha, der sad ude med karantæne i sidste kamp. Han er dog tilbage her, hvor de møder et Perth Glory-hold, der er uden sejr i 10 kampe og har udspillet deres rolle i denne sæson.

Newcastle Jets fik efter nogle stærke præstationer, hvor de var uheldige ikke at få point med, først en 4-0 sejr over Wellington Phoenix og efterfølgende en 2-0 sejr over Sydney FC, hvor man endda var uden angriber Mikeltadze, der var ude med covid-19. Kampen efter mødte de Perth Glory, hvor de var det klart bedste hold men måtte tage til takke med 0-0 og et direkte rødt kort til playmaker Daniel Penha i slutminutterne. Det kunne tydeligt ses, da de i sidste kamp mødte Brisbane Roar i en tæt kamp, men ikke formåede at få sat de angreb op, der skulle til og hvor Penha plejer at spille en central rolle. Han er dog tilbage til kampen her og det skal være en stor fordel for dem.

Perth Glory møder i skrivende stund Melbourne Victory, hvor de reelt er uden en angriber, da man har udeladt Fornaroli og Keogh af truppen. De er afhængig af dagens resultat minimum 11 points efter top-6 med 6 kampe igen og man kan ikke rykke ud af A-League, der er en lukket liga, så for mig at se handler det bare om at få set nogle unge spillere an og forberede sig på næste sæson – motivationen kan i hvert fald næppe være i top.

Da de to mødtes forleden, lukkede Newcastle Jets i 2.20 – vel at mærke på udebane. Her var Fornaroli afsted med landsholdet og han er vital for Perth Glory. Er han stadig ude som i sidste kamp, burde spillet her godt kunne trække en unit eller to mere. Læg hertil en lang udebanetur fra Perth til Newcastle.

Markedet har generelt ikke meget tiltro til Perth Glory og til kampen mod Melbourne Victory lukkede Victory på udebane i odds 1.70. Victory er ganske vist et bedre hold end Newcastle Jets, men at Jets på hjemmebane mod samme modstander skal stå i et højere odds giver ingen mening – om Fornaroli er med eller ej.

Newcastle Jets – Perth Glory Odds


Newcastle Jets – Perth Glory Head 2 Head


Flere Tips

16. august 2022
Units 4/10
Tippet til 1.75
13. august 2022
21:05
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 1.97
19:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 2.00
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar