18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 74,5
TBP 106,8%
Hitrate 47,4%

Newcastle-Burnley-25. August 2021 20:45

Units 2/10 Tabt
Newcastle vs Burnley
Newcastle -0.25 (AH)
25. august 2021 20:45
bet365
Tippet til 1.98
Udgivet 23. august 2021 10:26
England, EFL Cup.
Newcastle og Burnley er stadig sejrsløse i ligaen og begge stiller formentlig alternativt op. Newcastle åbner dog for at de prioriterer liga cuppen og det kan give dem en fordel.

Newcastle har tilladt seks mål imod sig på blot to kampe. En af forklaringerne er at tredje målmand Woodman vogter målet men de har også været lidt uheldige da West Ham og Villa til sammen kom frem til 4,19xG i de to kampe. Newcastle har ikke for vane at prioritere liga cuppen. Sidste sæson nåede de kvartfinalen men mødte kun lavere rangerende hold mens seneste anden runde deltagelse er tilbage i 2016. Det forlyder dog at Newcastle kommer til at prioritere cuppen mere i år end tidligere. Det betyder at spillere som forsvar Jamal Lewis og Javier Manquillo, midtbanespillerne Jeff Hendrick, Sean Longstaff og Ryan Fraser samt angriberne Dwight Gayle og Joelinton formentlig er at finde i startopstillingen. Alle etableret Premier League spillere, som er sultne for at få deres sæson i gang og spille sig tættere på startopstillingen.

Burnley står også med nul point efter deres to kampe. Det er der ingen skam i når modstanderne var Liverpool og Brighton men Burnley har været spået til at gå en svær sæson i møde, og starten på sæsonen burde give Dyche panderynker. Burnley gør sig sjældent positivt bemærket i liga cuppen. Et par tredje runde kampe er det blevet til henover årene men kampene er primært blevet brugt til at give backup spillerne spilletid. Modsat Newcastle er der dog intet som tyder på at Burnley vælger at prioritere cuppen denne sæson. Ude er forsvar Kevin Long, midtbanespillerne Ashley Westwood & Dale Stephens samt angriberen Matej Vydra. Hans makker i front Chris Wood var med New Zealand til OL, og har formentlig ikke brug for ekstra kampe mens alderne og vigtige Lowton, Mee, Tarkowski, Barnes og Gudhmundsson kan spares til weekendens kamp mod Leeds.

Newcastle har historisk ikke haft den store vilje til at prioriterer cuppen. Det lader dog til at de i år giver den et skud, og dermed kommer til at stille med et meget fornuftigt hold. Omvendt er der i skrivendestund intet der tyder på at Burnley følger trop.

På St James Park med fans i ryggen har Newcastle gode chancer for at sikre sig det videre avencement og særligt hvis Burnley skifter 7-8-9 mand ud fra deres normale startopstilling.

Newcastle – Burnley Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Newcastle
Burnley
Odds are subject to change. Last updated 25. august 2021 20:41.

Newcastle – Burnley Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

Skriv et svar