New York Knicks vs Boston Celtics – 28. feb. 01:30

Profit
23,3
TBP
107,9%
Hitrate
53,6%
56 Tips
Basketball icon
NBA | NBA
New York Knicks vs Boston Celtics
Jayson Tatum scorer 40+ point
Tippet til 5.25
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 27. feb. 14:12

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Boston er uden deres sekundære stjerne, Jaylen Brown

✅ 40+ i tre ud af ni opgør uden Brown

✅ Madison Square Garden-effekten

Skal findes under: Spiller – Point – Milesten

Jayson Tatum og resten af Boston Celtics skal på en tur til basketball’s ‘’Mekka’’, Madison Square Garden, i New York City. Jeg har to spil oppe på Tatum, og det andet kan findes inde på min profil eller via min Twitter @ AndreasKrogh4

Boston rejser til NYC foruden deres sekundære stjerne Jaylen Brown, som i denne sæson snitter 26.5 point per kamp, men ellers bør de være raske. Jeg har et godt øje til superstjernen Jayson Tatum, og ser gode muligheder for en stor præstation i nattens opgør.

Vi har et spread på kampen, der i øjeblikket står i -+2.5, hvilket betyder at vi bør få et tæt opgør. Får vi som forventet en tæt kamp, så er Tatum garanteret omkring 40 minutter. 

Man kunne godt håbe på et dårligere forsvar, når vi går efter et højt alt-spil, men jeg er altid vild med at angribe stjerner, når de spiller i Madison Square Garden. Stort set alle basketballspillere vil gerne præstere i MSG, og hvis man leverer flotte præstationer der, så skriver man sig i historiebøgerne.

I de 9 kampe hvor Tatum har spillet 30+ minutter UDEN Jaylen Brown, har han scoret 40+ i 3 af dem. Det er selvfølgelig en alt for lav sample size, men mere end alt handler det om, at der er grønt lys for at skyde på alt, hvad der rører sig.

Jeg mener bestemt, at der er en større chance for 40+ end disse odds antyder. Et korrekt odds burde ligge et sted mellem 3.75-4.00.

En anden lille vinkel/tanke jeg har, er at superstjerner ofte motiverer hinanden. I nat scorede Damian Lillard 71pts (helt absurd..), og da vi tidligere på sæsonen så flere spillere levere høje totaler, udløste det nærmest en lavine af præstationer. Det kan ikke beskrives i faktuelle tal, men det er noget jeg har lagt mærke til, i de mange sæsoner jeg har fulgt NBA.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

New York Knicks – Boston Celtics Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

New York Knicks
Boston Celtics
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. feb. 01:27.

Forventede startopstillinger New York Knicks – Boston Celtics

New York Knicks: Skader og karantæner

Boston Celtics: Skader og karantæner

New York Knicks – Boston Celtics Head 2 Head

Flere Tips

23. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:45
Units 2/10
Tippet til 2.08
20:45
Units 1/10
Tippet til 3.25
Vis flere

Skriv et svar