18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Netherlands U21-Germany U21-3. June 2021 21:00

Units 4/10 Tabt
Holland U21 vs Tyskland U21
Holland U21 vinder
3. juni 2021 21:00
Udgivet 1. juni 2021 14:02
Kamp: Holland U21 – Tyskland U21
Tip: 1-tallet
Odds: 2,87
Bookmaker: bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kvartfinalerne i U21 EM 2020 blev afgjort mandag aften, hvor vi desværre måtte sige farvel til et bragt kæmpende dansk U21 landshold. Det betyder at Holland har trukket Tyskland, som slog Danmark. Holland har været småt stigende siden at markedet åbnede, og det er jeg svært uforstående overfor. 

Jeg har lige siden turneringsstart haft Holland blandt de allerbedste mandskaber, og jeg ser ingen forandring i dette. De slog Frankrig i kvartfinalen, som på papiret har det klart bedste mandskab i turneringen. Det handler dog noget mere om relationer og sult på U21-Landsholdet end det handler om hvem, der spiller de forskellige pladser. 

Holland spiller som et meget sammentømret hold, hvor der er god forståelse for taktikken, samtidig med man har nogle ufattelig dygtige individualister. Specialt deres to kanter i form af Stengs og Kluivert, er i en klasse for sig selv, og hvorfor dette bliver vigtigt i denne kamp, vil jeg komme ind på længere nede. 

Tyskland spillede 1-1 med Danmark i ordinær tid, og det danske U21 hold var rigtig godt med. I den forlængede spilletid var Danmark det bedste hold, og kanterne i form af Isaksen og Daramy fik gang på gang drevet gæk med Tysklands backs. Tyskland var altså ude i 120 minutter og forlænget spilletid mod Danmark, og der var slet ikke nogen tvivl om, at de var ekstremt fysisk udmattede. Her 72 timer efter skal de spille semifinale mod Holland, der kun spillede 90 minutter mod Frankrig – Det skal alt andet lige være en kæmpe fordel for Holland. 

Med tanke på at Daramy og Isaksen næsten kunne gøre hvad de ville mod Tyskland, så tør man ikke at tænke på hvad Stengs og Kluivert ikke kan skabe. 

De to mandskaber mødte også hinanden i gruppespillet, en kamp der var meget jævnbyrdig. Her skal det dog nævnes at hverken Boadu eller Stengs spillede, og de to er flotte forstærkninger.

Midtbanespilleren Dorsch vender tilbage til denne kamp, efter han sad i karantæne mod Danmark. 

Holland har i mine øjne det stærkeste hold, samtidig med at Tyskland alt andet lige må være mere trætte. Derfor skal de også være favoritter i dette opgør. 


Netherlands U21 – Germany U21 Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Holland U21
Tyskland U21
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 21:01.

Netherlands U21 – Germany U21 Head 2 Head


Skriv et svar