Nepal vs Bahrain – 21. mar. 20:00

Fodbold World Cup Qualification AFC
Nepal
Bahrain
21. mar.
20:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

21. mar.
20:00
Bahrain -2.5
Vundet +3,00

Units

3/10
Bahrain -2.5 %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Bahrain tager hjemme imod Nepal (kampen rykket). Ørkenstaten’s trup består primært af spillere fra de lokale topklubber.
  • Nepal er notoriske ringe ude. Deres hjemlige geografiske forhold giver dem en fordel dér mens de ude oftest kommer til kort. Blot to udekampe vundet de sidste fire år (en på neutral grund)
  • Nepal’s trup består primært af lokale spillere. Deres nationale liga har dog ligget stille siden december. Kampformen er stort set ikke eksisterende.

| Sidst opdateret:

Analyse

Bahrain og Nepal gik med til at rykke kampen til Bahrain for nogle uger siden. Nepal regnes dog som hjemmehold. Netop udebane-præstatioerne er Nepal’s akileshæl. Blot to af de sidste 16 udekampe er vundet (mod Laos & Sri Lanka) men en af dem var på neutral grund. Mod de bedre nationer skal Nepal kigge langt efter point. I de senere år har Australien, Jordan, Irak, Indonesien, UAE og selv Indien & Myanmar slået dem sikkert. Bahrain er et niveau under UAE, Irak og Australien men ikke langt fra de to første. Nepal’s lokale liga følger kalenderen men løber af maj til december. Eftersom majoriteten er at finde der, bliver det primært spillere med manglende kampform som løber på banen. Undtagelserne bliver målmand Chemjong (Punjab), midtbanemand Dangi (Rayong) og angriber Bista (Fortis). Nepal mødte Malaysia i en 3x 35m kamp inden ankomsten til Bahrain. Malaysia vandt samlet 5-1. Nepal må se bort fra de to faste forsvarer Bista & Chand samt angriber Ghalan.

Bahrain er ikke sværvægter i AFC regi. De kan dog finde glæde og optimisme i en flot AFC Asian Cup, hvor de gik videre fra gruppen inden Japan blev endestationen. I kval gruppen spiller de anden violin til UAE, og med tre point efter to kampe har de lagt sig i pole position til at følge dem videre. Det kræver dog sejre mod de to øvrige og deriblandt mod Nepal. Truppen er fin med flere spillere fra de lokale topklubber samt en lille håndfuld i udlandet. Mest nævneværdig topscorer Yusuf Helal som har gjort karriere i Tjekkiet.

Gode chancer for at Bahrain får udnyttet hjemmebane fordelen ved at tage en komfortabel sejr.

Se flere fodboldtips på SpilXperten.

Nepal vs Forenede Arabiske Emirater
Nepal

Uafgjort

Forenede Arabiske Emirater

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
FC Roskilde vs AB Gladsaxe 2. Division Oprykningsspil
19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Nice vs Lorient Ligue 1
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar