Nedrykning – 22. juli 2022 18:30

Profit
11,5
TBP
108,9%
Hitrate
52,4%
43 Tips
Soccer icon
| NordicBet ligaen
Nedrykning
Hobro rykker ned
Tippet til 10.00
Units 2/10
Udgivet 18. jul. 11:23

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Hobro har skåret i truppen op til denne sæson og har allerede mistet en af deres profiler fra sidste sæson – måske en mere er på vej?
  2. Hobro lå sidst efter efterårssæsonen i sidste sæson
  3. NordicBet ligaen er så jævnbyrdig, at odds 10 virker en anelse høj på Hobro

Hobro havde et forfærdeligt efterår i sidste sæson, og det var kun et forrygende forår, som sikrede klubben endnu en sæson i NordicBet-ligaen. Her havde den tidligere Superliga-klub en stime på 12 kampe i træk uden nederlag, hvor klubben gik fra at være nedrykningstruet til at være blandt de bedste i nedrykningsspillet.

I løbet af sommerpausen har Hobro dog været ude og sige, at klubben skal spare og at der skal skæres i spillertruppen. Det har allerede betydet at syv spillere har forladt klubben. Mikkel Eriksen og Jakob Hjorth var begge plaget af skader, men var ikke desto mindre gode defensive spillere i 1. division. Oliver Thychosen og Christoffer Østergaard var gode rotationsspillere, Jacob Samnik og Aramis Kouzine var mest reserver. Det største tab må dog være Oliver Klitten, som viste sig at være en stor profil og endda topscorer for Hobro i sidste sæson med 6 mål i 32 kampe.

I vinterpausen tog angriber Kasper Høgh også skiftet til AaB.

En anden historie fra det nordjyske er, at den helt store profil fra sidste sæson, Louicius Deedson fra Haiti, som stod bag seks mål og 4 assists, også har planer om at forlade klubben. Det vil være et kæmpe tab for klubben, og det kan ende med at de står uden deres to største offensive profiler, som i sidste sæson havde en stor andel i, at Hobro reddede sig i forårssæsonen.

Hvad så nu?

Godt nok har man forlænget med kulturbærere som Mads Hvilsom og Simon Jakobsen, men ellers har det været småt til tilføjelser til den trup, som ser en anelse tynd ud. 19-årige Laurs Skjellerup er hentet ind fra Randers’ ungdomshold, og så har Hobro hentet en talentfuld keeper i Jonathan Fischer, som har stået fast for AB i de sidste sæsoner.

Men med tanke på, at holdet allerede i sidste sæson var i store problemer, og de op til denne sæson har skåret i truppen og de ovenikøbet kan stå uden deres to største offensive profiler, så er det ikke umuligt at Hobro igen kommer til at kæmpe for at undgå nedrykning.

Selvfølgelig vil de to oprykkere notorisk have det svært, ligesom at Nykøbing FC også ser ud til at gå en hård sæson i møde efter de har sagt farvel til rækkens topscorer Mathias Kristensen.

Med tanke på at Fremad Amager giver odds 4,75 for at rykke ned. Nykøbing FC odds 4,00 og Vendsyssel FF odds 3,60, så har jeg svært ved at se, hvorfor Hobro skal give odds 10 på at ende på en af de to nederste pladser. Jeg vurderer ikke Hobro til at være særlig meget stærkere end de tre nævnte klubber, hvorfor odds 10 fortjener et skud.  

Ingen havde forventet at Esbjerg ville rykke ned i sidste sæson, men det siger meget om NordicBet ligaen. Alle kan slå alle på en god dag. Det er virkelig en jævnbyrdig række, så når Hobro har skæret truppen ind til benet, så kan lige så godt få det svært, som mange af de andre klubber kan.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Nedrykning – Odds


Nedrykning – Head 2 Head


Flere Tips

24. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:00
Units 2/10
Tippet til 1.90
20:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 1.77
Vis flere

Skriv et svar