18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -32,7
TBP 77,0%
Hitrate 34,9%

Napoli – Juventus-11. September 2021 18:00

Units 4/10 Vundet
Napoli vs Juventus
1-tallet
11. september 2021 18:00
Marathonbet
Tippet til 2.64
Udgivet 8. september 2021 08:42
Der bliver smæk på lørdag aften i Serie A, når Napoli hjemme tager imod Juventus. Gæsterne har fået en sløj start på sæsonen, og til dette opgør er de uden flere bærende profiler. I min optik er Napoli større favoritter end oddset indikerer.

Napoli har fået en fin start på tilværelsen under den nye træner Luciano Spalletti. I første kamp lykkedes det napolitanerne at besejre Venezia med 2-0 på trods af et brændt straffespark og det faktum, at de var en mand i undertal i store dele af kampen. Senest blev det til en 2-1 sejr ude over Genoa, og Spallettis mandskab står dermed med maksimum point efter to spillerunder. Napoli har siddet tungt på begge opgør, og selvom modstanden har været overkommelig, så har det set lovende ud. Der har ikke været den store udskiftning i truppen over sommeren, så det er en sammentømret gruppe vi har med at gøre her. Osimhen har i øvrigt fået nedsat sin karantæne efter det røde kort i første runde, og er dermed klar her. Kæmpe boost for Napoli.

Juventus har haft et lige så overkommeligt startprogram som Napoli, men har kun formået at hente 1 point i de to første kampe. Den første kamp mod Udinese endte 2-2, i en kamp hvor Juventus ellers var foran 2-0. Men ligesom i sidste sæson, så er der slet ikke styr på Juventus-defensiven. Offensiven virker ligeledes tam, og den første kamp endte de med kun tre skud på mål. Den helt store skuffelse kom i seneste kamp, da det italienske storhold sensationelt tabte med 1-0 til oprykkerne fra Empoli. Ligesom i kampen mod Udinese var der ikke meget at råbe hurra for, Juventus endte kampen med kun fire skud på mål, og endnu engang indkasserede de mål i egen ende. Der er virkelig noget at arbejde på for den nye træner Allegri, som tilmed skal klare sig uden Ronaldo i denne sæson. Til denne kamp bliver arbejdsbetingelserne ikke lettere. Foruden skadede Arthur, Ramsey og Bentancur, er der også problemer med klubbens sydamerikanske spillere Dybala, Cuadrado (Juventus’ eneste målscorere i sæsonen indtil videre), Danilo og Alex Sandro, som alle er i aktion for deres respektive landshold natten til fredag. De når eftersigende ikke at træne med i Juventus før kampen lørdag, og ingen af dem forventes af den grund at starte kampen. En kæmpe bet, for afløserne for Cuadrado, Alex Sandro og Dybala er ikke af lige så høj kvalitet.

Allegri har ifølge italienske medier kun har haft fire spillere fra a-truppen til rådighed i starten af denne uge, mens Rabiot og De Ligt kommer tilbage onsdag, og Morata, Kulusevski, Szczesny og seks italienske landsholdsspillere bør være tilbage torsdag. Ikke en optimal forberedelse for Juventus forud for en udekamp i Napoli, hvor de har tabt i de seneste to sæsoner. I min optik er favoritværdigheden til Napoli alt for lille her, når man tænker på Juventus haltende form, fravær af flere bærende profiler, og at de generelt har det svært når de gæster syditalienerne.

Napoli – Juventus Odds


Napoli – Juventus Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

2 kommentarer

  1. Juventus Federico Chiesa er officielt meldt ud af opgøret med en skade. Kæmpe fordel for spillet!

    Napolis Lorenzo Insigne forlod til gengæld den italienske landsholdslejr tirsdag af personlige årsager, men er stadig forventet at deltage i opgøret.

  2. De personlige årsager var vist at Carmine Insigne, dvs Lorenzos far, skulle opereres. Ikke en større operation, men sønnike ville gerne være tilstede og fik lov af landstræneren.

Skriv et svar