18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Napoli – Juventus-11. September 2021 18:00

Units 1/10 Vundet
Napoli vs Juventus
1-tallet
11. september 2021 18:00
Marathonbet
Tippet til 2.46
Udgivet 11. september 2021 08:28
Napoli er kommet glimrende fra start i Serie A med to sejre i to kampe. Først vandt napolitanerne 2-0 over Venezia og siden 2-1 over Genoa. Napoli har, trods adskillige transferrygter, formået at holde på de spillere, som i en årrække har udgjort stammen for Napolis hold, bl.a. med Koulibaly og den italienske EM-profil Insigne.

Juventus har derimod haft en elendig sæsonstart med 2-2 mod Udinese og et 1-0 nederlag til Empoli inden landsholdspausen. Juventus har, som bekendt, sagt farvel til Ronaldo, og skal nu forsøge at finde sig selv efter æraen med portugiseren, som ikke blev helt som ønsket. Juventus er hårdt ramt af skader og andre fravær til kampen her. Blandt de spillere der er ude kan nævnes Alex Sandro, Bentancur, Chiesa, Cuardado, Danilo, Dybala og Ramsey. Seks af disse spillere startede inde i Juventus’ seneste opgør, mn er altså ikke til rådighed i dag. Selvom truppens bredde i Juventus er rimelig stor, så er det stadig ikke optimalt for Allegri, at skulle skifte så mange spillere.

I de seneste tre opgør på Stadio Diego Armando Maradona mellem Napoli og Juventus er det endt med en hjemmesejr til de lyseblå, og med de mange fravær hos Juventus tror vi på endnu en sejr til hjemmelavet fra det

Napoli – Juventus Odds


Napoli – Juventus Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar