Naomi Osaka vs Sara Errani – 7. mar. 23:00

Tennis WTA
Naomi Osaka
Sara Errani
8. mar.
00:45
Bech-avatar Bech

Kampstart

Kampstart

8. mar.
00:45
Errani taber sit første serveparti
Tabt -2,00

Units

2/10
Errani taber sit første serveparti %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Errani server meget dårligt
  • Osaka kan gå ind og slå på Erranis andenserv
  • Osaka er den bedre spiller

| Sidst opdateret:

Analyse

WTA Indian Wells, 1. runde, hard. Jeg er ret træt af at jeg ikke var hurtigere ude med dette spil, da oddset allerede er faldet en del. Havde jeg lagt åbningsodds var det 2,30 og ikke 1,9, og dermed massiv værdi. Jeg synes dog stadig at odds 1,90 indeholder fin værdi, taget Erranis to seneste kampe i betragtning. Errani har vundet to kvalifikationskampe, over Krunic og Rodionova, men i begge kampe er modstanderen gået totalt ned i andet sæt, og specielt Rodionova burde nok have trukket sig i slutningen af kampen. Dermed er Errani videre, men det ændre ikke på at hun i begge kampe har startet med at tabe hendes første 3 servepartier, og når modstanderen var klar, havde hun meget svært ved at holde sin serv. Jeg har skrevet mange spil omkring Erranis dårlige serv her på sitet, og selvom hun ikke er helt så elendig i egen serv som for 2-3 år siden, er hun stadig meget skrøbelig i serven

Nu møder hun Osaka, som er noget fra sit niveau, som gjorde hende til nummer 1 i verden, og gav hende flere Grand Slams. Alligevel er jeg sikker på at hun fra start vil gå ind og straffe Erranis svage serv, og specielt på andenserven, forestiller jeg mig at Osaka vil gå ind og slå direkte vindere på. Osaka har efterhånden fået nogle kampe i benene i år, og hun slog bl.a. Garcia i Doha for nylig.  

Odds 1,90 for at Errani taber sit første serveparti, er ikke vildt meget, men jeg synes stadig det indeholder noget værdi. 2 units sættes på spillet!

Se flere tennis tips på SpilXperten.

Flere spilforslag

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skriv første kommentar

Skriv et svar