Naomi Osaka vs Caroline Garcia – 11. feb. 08:00

Tennis WTA
Naomi Osaka
Caroline Garcia
11. feb.
08:00
Bech-avatar Bech

Udgivet

Udgivet

11. feb.
08:00
Caroline Garcia vinder
Tippet til 1.73*
Tabt -4,00

Units

4/10
Caroline Garcia vinder 1.73*

Tip-boosters

  • Garcia vandt deres seneste møde i to sæt
  • Osaka bliver overvurderes af bookmakerne
  • Osaka tabte stort i hendes seneste kamp

Analyse

WTA Doha 1. runde hard.

Osakas comeback glider ikke helt på skinner, og hun er langt fra det høje niveau hun spillede på tidligere. Hun mødte Garcia for så sendt som en lille måned siden, hvor hun tabte i to sæt, og siden da har hun kun spillet én enkelt kamp. Den blev tabt meget klart til Collins, som slog japaneren klart 7-5 ,6-0. Collins er naturligvis en god modstander, men hun er også noget fra sit tidligere topniveau i øjeblikket, og jeg vurderer hende ikke specielt meget stærkere end Garcia i øjeblikket.

Det er nu heller ikke fordi at Garcia birker direkte skræmmende styrke i øjeblikket, da hun har tabt til Ferch og Cirstea siden hun slog Osaka ved Australian Open. Jeg synes dog alligevel hun virker meget mere stabil og rammer et højere niveau end Osaka lige pt. Deres seneste møde var præget af at begge spillere servede godt, og havde svært ved at komme ind i modstanderens servepartier. Osaka fik faktisk ikke spillet sig til et eneste breakpoint i Garcias serv, og så er det virkelig svært at vinde en tenniskamp, specielt når det handler om WTA tennis. For Osakas vedkommende var det lidt samme historie i hendes kamp imod Collins, her kom hun godt nok frem til breakpoints, men hun vandt ingen af dem.

Jeg ser ikke meget fremgang i Osakas niveau i øjeblikket, og hvis Garcia bare rammer et anstændigt niveau, har jeg svært ved at tro på at Osaka kan vinde her. 4 units sættes gladelig efter endnu en fransk sejr.

Flere tips

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Over 20.5 partier Jasmine Paolini vs Sara Errani
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Atletico Madrid flest kort Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skriv første kommentar

Skriv et svar