18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Nantes-Lyon-27. August 2021 21:00

Units 5/10 Vundet
Nantes vs Lyon
Lyon vinder
27. august 2021 21:00
bwin
Tippet til 1.80
Udgivet 25. august 2021 11:36
Klassespiller Shaqiri kan få debut i en allerede stærk Lyon-offensiv, og med Denayer fra start bør forsvaret være bedre end i 3-3-fadæsen mod Clermont. Nantes er dødboldsfarlig, men markant svækket i offensiven.

Chancevurdering: 18-24-58. Odds åbnede vist i 1,88 på det danske marked, men der er stadig værdi, og jeg regner med yderligere fald – især hvis Nantes-fløj Simon meldes ude.

Nantes imponerede i foråret med en kreativ og giftig 4-4-2-formation, men den store angriber Coulibaly har været skadet siden sommerferien, og den kvikke makker Kolo er med al sandsynlighed også ude nu; han missede seneste weekends 1-0-tab i Rennes og ventes først tilbage i startseptember. Ude er sandsynligvis også den hurtige venstrefløj Simon der blev skadet mod Rennes. Det levner den driblestærke højrekant Blas som bør få det svært mere eller mindre ene mand. Bemærk også at midtbanen i sommerferien mistede teknisk dygtige Louza. Han blev erstattet af skudstærke Cyprien, men denne har misset sæsonstarten pga en skade og er nok stadig ukampdygtig.

Nantes kan stadig mønstre en kompakt og solid defensiv, med erfarne Pallois som general og stædig væksparker i midterforsvaret, men uden en slagkraftig offensiv kan det blive en lang dag på kontoret – og langsomme Pallois skal passe på med at komme i løbedueller med de kvikke Lyon-folk.

Lyon skal til gengæld passe på dødbolde – mod oprykker Clermont måtte klubbens forsvar to gange indkassere på hovedstød efter hjørnespark. Men det skal med at forsvaret i dén kamp var nykonstrueret; med to nye, Da Silva og Emerson, samt den 20-årige reserve Diomandé (ud over højreback Dubois). Nu bør Denayer – indskifter mod Clermont efter coronavirus – være klar til at starte i venstresiden af midterforsvaret, og det bør give meget mere sikkerhed end ustabile Diomandé. Også fordi Emerson nu har haft en ekstra uge til at falde til og lære forsvarsautomatismerne. Lyon-forsvarets venstreside var pivåben mod Clermont; de huller bør være lukket nu. I højresiden gjorde erfarne Da Silva det glimrende i det meste af kampen mod Clermont (så dog skidt ud ved Clermonts mål til 3-2). Han udgik med en skade til sidst, men træner Bosz melder at de spillere der udgik, alle har det fint.

Forsvaret bør med andre ord være stærkere end mod Clermont, samt end i de første to runder hvor midterforsvaret bestod af slasklangsomme Marcelo (nu sat af) og den 18-årige reserve Lukeba.

Så er der offensiven: Den kreerede diverse store chancer mod Clermont og kunne såmænd have scoret 5-6 mål. Uheld og egoisme stod i vejen, og det blev ”kun” til tre. Det med egoismen er træner Bosz nødt til at adressere; det kan ikke nytte noget at offensivfolkene konsekvent afslutter selv i stedet for at aflevere til en bedre placeret medspiller. Men det påtaler han nok også.

Efter 3-0-nederlaget i Angers var det i hvert fald tydeligt at han havde mere fokus på at spillerne skulle være bedre til at løbe med hjem efter boldtab. Mod Clermont var tilbageløbet langt fra perfekt, men det var bedre. Hjulpet af at oprydder Caqueret denne gang startede inde. Det gør han nok igen. Bosz’ fejl mod Angers – en midtbane bestående af tre kreative der nødigt løb med hjem – begår han næppe igen lige med det samme.

Jeg ved ikke om den schweiziske EM-helt Shaqiri, hentet i Liverpool, starter inde. En jokerrolle virker sandsynlig, eftersom han jo kun lige er ankommet til klubben, men kampformen er næppe helt ude i skoven (han var fx med i Liverpools sommertræningskamp mod Bologna 5. august) – og selv fra bænken bør han have en effekt. De øvrige offensivfolk bør se hans tilstedeværelse som et signal om at de skal forbedre sig hvis de holde fast i en startplads. Træner Bosz ser ham mest som højrekantsmand (hvorfra han kan gå ind i banen og afslutte med sin fremragende venstrefod), men han kan også ligge til venstre eller som central 10’er (her er der dog allerede Paqueta).

Angriber Slimani er desuden tilbage fra karantæne.

Nantes – Lyon Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 27. august 2021 20:59.

Nantes – Lyon Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Kolo og Simon er overraskende nok med i Nantes-truppen til aftenens kamp. For tippets skyld må man håbe de ikke er 100% klar. Hos Lyon er nytilkomne Shaqiri med i truppen, men franske medier forventer ikke at han starter inde. Det regner de med at Kolo og Simon gør.

    Forventede opstillinger:

    Nantes : Lafont (c) – Appiah, Castelletto, Pallois, Fabio – Girotto, Moutoussamy – Kolo Muani, Blas, Simon – Emond.

    Lyon : Lopes – Dubois (c), Da Silva, Denayer, Emerson – Paqueta, Caqueret, Guimaraes – Kadewere, Dembélé, Toko Ekambi

Skriv et svar