Næstved vs Vejle Boldklub – 18. mar. 13:00

Profit
934,3
TBP
106,6%
Hitrate
47,2%
3031 Tips
Fodbold icon
NordicBet Liga | 1. Division
Næstved vs Vejle Boldklub
Under 2,5
Tippet til 2.00
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 18. mar. 07:33

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Vejle har en fantastisk defensiv og for første gang i sæsonen, kan de stille med forsvarstrioen intakt.

✅ Næstved har lidt et hårdt tab i Mileta Rajovic.

✅ Banen i Næstved er sandet og tung og fordrer ikke hurtigt spillet fodbold.

Der er ikke den samme spænding i 1. division, som der er i Superligaen. Top-6 er allerede afgjort inden denne sidste grundspilsrunde, så det store spørgsmål er mere, hvor offensivt mandskaberne vil gribe det an. Næstved skal hente et pointforspring til Hvidovre på 9 point, og det kræver sejre, men jeg tror ikke, at man angriber hovedløst afsted her, da et enkelt point mod rækkens førerhold også vil være tilfredsstillende.

Desuden er Vejle en svær modstander at bryde op. De har kun indkasseret 20 mål i 21 kampe, og de kommer langt om længe med en intakt bagkæde. Først var Albentosa ude, så røg Provstgaard i karantæne, men Velkov var i karantæne i seneste runde. Nu kan Vejle igen stille med den stærke bagkæde, hvor alle tre stoppere er klar. Uanset bagkæde har Vejle dog klaret så fremragende defensivt i foråret med kun to indkasserede mål i fem kampe, og ikke i en af de fem kampe har modstanderen formået at skabe over 1 i xG.

Derfor tror jeg heller ikke, at Næstved angriber hovedløst med risiko for at blotte sig bagude. Næstved er et hold, der har vundet sin plads i top-6 via en god organisation, og Enemark/Christiansen er en stærk stopperduo. Næstved er det hold i NordicbetLigaen, der har indkasseret næstfærrest efter Vejle. Blot 24 mål imod, hvilket naturligvis også fortæller, at manhar problemer med at lave mål siden man kun er placeret som nr. 6.

Den helt store udfordring i dette forår er dog, at man ved salget af Mileta Rajovic har plukket topscoreren ud, og det efterlader et tomrum, selvom Marcus Mølvadgaard er kommet ind som ny 9’er og allerede har scoret. Det har dog været tyndt for Næstved, der har spillet fire kampe i foråret og er gået fra banen uden at score i tre af kampene. Flere gange med en meget lav xG til følge og mod oprykkerne fra Hillerød i seneste kamp havde man kun seks afslutninger i alt og en xG på 0,45.

Banen i Næstved er tung og sandet, og den fordrer bestemt ikke hurtigt og offensivt spil. Det er klart en fordel for spillet, da tempoet bliver lavere og betingelserne for gennembrud sværere.

Det er risiko for, at Bondes tropper slipper håndbremsen i jagten på sejr, men derudover synes jeg, at alle øvrige argumenter taler for en målfattig kamp.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Næstved – Vejle Boldklub Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Næstved
Vejle Boldklub
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 18. mar. 12:58.

Forventede startopstillinger Næstved – Vejle Boldklub

Næstved: Skader og karantæner

Vejle Boldklub: Skader og karantæner

Næstved – Vejle Boldklub Head 2 Head

Flere Tips

23. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:45
Units 2/10
Tippet til 2.08
20:45
Units 1/10
Tippet til 3.25
Vis flere

Skriv et svar