18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 966,5
TBP 107,5%
Hitrate 47,5%

Næsby – Young Boys FD-11. September 2021 14:00

Units 6/10 Vundet
Næsby vs Young Boys FD
X2
11. september 2021 14:00
Marathonbet
Tippet til 2.01
Udgivet 11. september 2021 06:45
Jeg er vildt forundret over, at markedet ligger så højt på Young Boys FD. Ganske vist ligger de fortsat i bunden med 5 point og som oprykker er der tydeligvis ikke de største forventninger, men Young Boys har vist sig stærkere end som så, og selvom de kun har hentet en enkelt sejr i seks forsøg, så har de været det bedste hold i mange kampe. Man har mødt både Roskilde og Frem, som må betegnes som værende de bedste hold i rækken. Mod Frem senest spillede man en helt lige kamp og fik til slut 2-2.

Mod Slagelse, Vanløse, Dalum og Lyseng vandt man alle kampe klart på xG, og man fører sammen med Roskilde rækken på expected points. Young Boys har skabt en solid defensiv med Sune Balle og nysignede John Ndjate, der er kommet til fra FC Midtjyllands U19-hold, der blev danske mestre. Young Boys store problem har været at score på deres chancer, men kan man blive ved med at lave omkring 2,5 i xG, så vil man få gode muligheder for at vinde kampene uanset manglende skarphed i de seneste runder.

Young Boys har som tidligere nævnt et fremragende setup, hvor man træner en del mere end konkurrenterne, og det skal undervejs i sæsonen give et fysisk overskud i et presset program. Næsby spillede mandag og har dermed haft to dages kortere pause, om end det næppe har den store betydning her.

Næsby har fået en start som forventet med et par sejre over bundholdene og hug mod Roskilde og Frem. Næsby er stabile på bolden, men de mangler også noget offensivt output og i en tæt række som 3. division, hvor kun Frem og Roskilde skiller sig ud, så er odds 4,10 og 2,01 på X2 i min optik helt i skoven. Jeg vurderer bestemt ikke Young Boys til at være et dårligere hold en Næsby og hjemmebanefordelen er trods alt begrænset i disse rækker. Lyseng som rykkede op fra samme række som Young Boys – og som Young Boys dominerede og besejrede 2-1 i forrige runde – slog faktisk Næsby med 2-0 på udebane i forrige runde. Igen viste Næsby klar dominans på bolden, men formåede ikke at skabe meget.

Young Boys kommer med en intakt trup, og dette skyhøje odds indeholder altså solid værdi. Med Young Boys manglende målform, så tager jeg primært indsatsen på X2.

Næsby – Young Boys FD Odds


Næsby – Young Boys FD Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar