18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 966,5
TBP 107,5%
Hitrate 47,5%

Næsby-Fredericia-3. August 2021 18:00

Units 3/10 Tabt
Næsby vs Fredericia
Næsby vinder
3. august 2021 18:00
Nordicbet
Tippet til 9.70
Udgivet 2. august 2021 16:32
OBS: Står som 3/10, men er et 7/10-spil og har værdi til max-spil.

Fredericia er startet med et stramt program, som ikke ligefrem passer den ekstremt smalle trup. Søndag spillede man en hård udekamp mod Nykøbing, der endte 4-4, tirsdag spiller man igen ude mod Næsby i pokalen og lørdag er der igen udekamp mod oprykkerne fra Jammerbugt. Et hårdt program med kampe og rejser indenfor få dage, og der er næppe tvivl om, at Fredericia kommer til at nedprioritere denne kamp, da 1. division er langt vigtigere end pokalturneringen – særligt i en sæson, hvor nedrykkerne ser svækkede ud og mulighederne for topplaceringer er mere åbne end nogensinde før.

Det forlyder da også, at Fredericia kommer til at spare det meste af deres start-11 i denne pokalkamp, og når man har en så smal trup, som Fredericia, så bliver det en voldsom svækkelse at hente spillere fra U19, der til dagligt spiller i 4. bedste U19-række og langt fra har kvalitet til dette niveau, mens 2. holdet i jyllandsserien heller ikke kan bidrage. Fredericia havde i 1. divisions åbningsrunde kun fire markspillere på bænken, hvor Christian Thue fortsat var skadet, og profilen spillede da også kun en halv time mod Nykøbing og kommer helt sikkert ikke i ilden mod Næsby, da han fortsat skal bygge sig op.

Næsby rykkede ned fra 2. division, og der er naturligvis niveauforskel på 3. division og 1. division, men Næsby har forstærket sig fint med flere unge OB’ere, der vandt U19-DM i forrige sæson, mens erfarne Esben Petersen, der er en stærk og rutineret angriber også er skiftet til Næsby. Næsby spillede før sommer træningskamp mod et relativt stærkt OB-hold, hvor man tabte 3-1, og selvom Næsby ikke har spillet betydningsfulde kampe endnu og har haft en kortere opstart en Fredericia, så skal fynboerne have kvalitet til at spille med mod et hold, hvor flere positioner vil blive besat af U-spillere, der ikke har deres daglige gang på 1. holdet.

Der findes alternative linjer hos forskellige bookmakere, og der er massiv værdi på samtlige. Jeg går dog planken ud og spiller det rene 1-tal til et højt odds, hvor vi har at gøre med et odds til max-bet, men hvor markedet er begrænset.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 5. august 2021 14:14.

Nu00e6sby – Fredericia Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar