18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Mura-Sturm Graz-19. August 2021 20:00

Units 4/10 Tabt
Mura vs Sturm Graz
Sturm Graz vinder til nul
19. august 2021 20:00
bet365
Tippet til 2.87
Udgivet 19. august 2021 08:11
De to mandskaber har fået en meget forskellige start på sæsonen i den hjemlige liga. Sturm Graz har, på nær nederlaget til altdominerende Salzburg i 1. runde, vundet tre kampe på stribe. Og dette endda i overlegen stil mod stærke mandskaber. Sturm Graz scorer mål på samlebånd og besjrede også Udinese 3-2 i en træningskamp. Wolfsberger blev slået 4-1 og stærk LASK Linz blev besejret med 3-1. Lidt unormalt for Sturm Graz, der ellers var kendetegnet på en stærk defensiv i seneste sæson, hvor man var ligaens bedste defensiv.

David Nemeth er taget tilbage til Mainz efter endt lejeaftale, og den unge midtstopper er erstattet af en anden ung midtstopper iform af David Affengruber hentet i Salzburg. Ellers ligner Sturm Graz meget det hold, man var sidste sæson, og den kontinuitet er også ofte grobunden for kvalitet.

I hvert ser jeg Sturm Graz som store favoritter i dette opgør, og jeg synes, der ligger et godt spil på sejr til 0, da jeg har en forventning om, at Sturm Graz vil være ret suveræne på bolden. Slovenske Mura kender de fleste nok fra sidste sæsons sejr over et meget svagt spillende AGF-mandskab. AGF var rigtigt meget på bolden, men var enormt svage i begge ender og indkasserede på en standard, en kæmpe forsvarsbrøler og en omstilling i sidste sekund.

Mura har da bestemt heller ikke imponeret i den europæiske kampagne denne sæson, hvor man fik 0-0 hjemme mod Ludogorets uden at skabe noget nævneværdigt, mens man tabte 3-1 ude og scorede på sin eneste chance. Lidt samme sang var det mod litauiske Zalgiris, som man spillede 0-0 mod på hjemmebane, hvor man havde mange forsøg, men kun ramte kassen fire gange og scorede sølle 0,89 på xG. I udekampen var man spillet under græsset i store perioder og Zalgiris havde dobbelt så mange afslutninger, dobbelte så mange pasninger, en possession på 68% og en bedre xG. Alligevel formåede Mura at vinde 1-0 på en af sine to afslutninger på mål.

Jeg er altså ikke imponeret af Mura, som overraskende blev mestre i sidste sæson, men som er startet forfærdeligt i ligaen med to nederlag og to uafgjorte. Det ser ud til at have været et for hårdt program for slovenerne med konstante midtugekampe, og i Sturm Graz kommer man til at møde et hold, der er vant til at spille i et højere tempo. Hjemmebanefordelen bliver ikke stor, og derfor forventer jeg også, at Sturm Graz sætter sig solidt på begivenhederne, hvor oddset for ”vinder til 0” er ganske flot.

Mura – Sturm Graz Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. august 2021 23:15.

Mura – Sturm Graz Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar