Mozambique vs Ghana – 22. jan. 21:00

Fodbold icon
Africa Cup of Nations Grp. B | African Nations Cup
Mozambique vs Ghana
Ghana -0.75 (AH)
Tippet til 1.92
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 22. jan. 09:22

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Ghana løftede sig med tilbagevendte Mohammed Kudus på banen.

✅ Den samlede målscore kan få betydning, så Ghana skal blæse til angreb.

✅ Mozambique kan kun bruge en sejr og er tvunget til at åbne op.

Ghana har ikke præsteret godt under disse mesterskaber, og man åbnede med et dyrt nederlag til Cap Verde i et opgør, hvor man sjuskede enormt meget defensivt og skabte for lidt offensivt. Der var bedring i 2. opgør mod Egypten, hvor man førte kampen to gange undervejs, men igen smed det på sløset omgang med bolden – bl.a. Inaki William med en såkald “Jesper Olsen” ved 1-1-målet.

Ghana løftede dog niveauet fra første gruppekamp, og det var enormt vigtigt for “Black Stars” at have Mohammed Kudus tilbage. Ikke blot med sine to scoringer, men også med sin tilstedeværelse og kreativitet var han afgørende for Ghana, og det bliver en kæmpe forstærkning mod et hold, der kommer til at stå lavt, og som Ghana skal bruge kræfter på at åbne op.

Det er nemlig kun en sejr der tæller, og da Ghana lander på 4 point med en sejr, så risikerer man sagtens, at det kun bliver en 3. plads i gruppen, og så bliver den samlede målscore vigtig. Lige nu er den på -1, så Ghana skal formentlig jagte flere mål, og derfor kan jeg godt lide denne linje.

Ghana har spillere i Ayew, Nuamah og Inaki Williams, som er driblestærke og bør have fine forudsætninger overfor en defensiv og kompakt modstander. Mozambique kan dog ikke gå i hulen hele kampen, for de skal ligeledes gå efter en sejr – og ligesom Ghana gerne med flere mål. Derfor kommer de til at åbne op på et tidspunkt, og bliver det en åben kamp, så bliver det til Ghanas fordel med deres fart i front.

Mozambique er et par niveauer under Ghana, og oddset holdes oppe af, at man imponerede med 2-2 mod Egypten, hvor man ellers var spillet under græsset i flere perioder. Egypten havde hele 20 afslutninger og på xG endte det 2,18 – 0,36 til egypterne. Mozambique skabte også kun 0,26 i xG på 5 afslutninger mod Cap Verde, og selvom Ghana har haft defensive udfordringer, så kommer Mozambique næppe til at vælte sig i chancer.

Kommer man først bagud, så bliver vejen lang og så kan korthuset vælte. Jeg synes, det er et flot odds på Ghana, der skal have langt mere kvalitet og mere erfaring, og som bliver begunstiget af, at Mozambique skal åbne op før eller siden.

Ingen fravær.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Mozambique – Ghana Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Mozambique – Ghana

Mozambique: Skader og karantæner

Ghana: Skader og karantæner

Mozambique – Ghana Head 2 Head

Flere Tips

19. apr.
Units 3/10
Tippet til 1.62
22:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 1.91
20. apr.
14:15
Units 2/10
Tippet til 1.72
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar