18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -23,9
TBP 76,5%
Hitrate 35,5%

Monza-Cittadella-20. May 2021 20:45

Units 3/10 Tabte
Monza vs Cittadella
Over 2.5 mål
May 20, 2021 20:45
Udgivet May 19, 2021 11:45
Kamp: Monza – Cittadella
Tip: Over 2,5 mål
Odds: 1,90
Bookmaker: Betfair

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Torsdag aften står den på playoff-semifinale i den italienske Serie B imellem Monza og Cittadella, som endte henholdsvis nummer 3 og 6 i tabellen. Storsatsende Monza står med håret i postkassen efter et 3-0 nederlag i første opgør i mandags, og skal altså ud og jagte mål her.

Monza er oprykker til Serie B, men alligevel var de forventet, at snuppe en af de direkte billetter op i Serie A. Klubben køres af Silvio Berlusconi og hans tro følgesvend, Galliani. De to herrer har satset stort på direkte oprykning med mange investeringer på transfermarkedet, bla. Balotelli, Kevin Prince Boateng og danske Gytkjær. Træerne er dog ikke vokset ind i himlen, og de skal virkelig finde storspillet frem for at avancere her.

Spillet

Resultatet i første opgør gør, at Monza skal ud for fuld blæs torsdag aften. Serie B er ellers utrolig taktisk og målfattig normalvis, det er nok også en af forklaringerne på, at oddset på over 2.5 mål stadig ligger i relativ høj kurs. Men her er der altså ikke tid til den normalt afventede stil, for hjemmeholdet skal ud og hente tre mål på gæsterne. I første opgør bragte Cittadella sig hurtigt foran med både 1-0 og 2-0, og herfra blev det en kamp, som jeg forventer mig denne. Monza som ihærdigt prøvede at fremskaffe et mål, og Cittadella, som lå og lurede på omstillingerne. Monzas forsvar sejlede rundt i det opgør, og det var nogle utroligt lette mål Cittadella fik scoret. Denne gang skal Gytkjær og co. ud og angribe fra start, og de har evnerne til at vende det her på hovedet, og endte også første opgør med at vinde på xG. Det bliver dog samtidig guf for Cittadella, som kan vente dybt i banen, for så at sætte omstillingens-kniven ind.

Monza har lukket mål ind i 8 af de seneste 10 kampe, og det bekræfter hvad vi så i første opgør, hvor defensiven så meget svag ud, Cittadella er samtidig kommet på tavlen i 8 af deres seneste 9 kampe. Monza har dog nok kvaliteter og individuel styrke i offensiv til at lirke Cittadella defensiv op, og de havde da også chancer til mere i første opgør. De er gået målløse fra banen to gange i træk, men har i begge kampe snittet mere end 2 på xG, så de kommer altså frem til chancerne, de skal bare have puttet den i kassen denne gang. Oddset på over 2.5 mål i Serie B, står oftest virkelig højt, og med god grund. Men her synes jeg trods alt ikke, at der er kompenseret nok for, at Monza skal ud og score mindst 3 mål, det sammenholdt med deres svage defensive takter, gør at jeg ser værdi i en målrig kamp her. Der er ikke så meget at tabe, hjemmeholdet skal ud og jage chancen for et comeback, og det åbner op for den ellers normalvis taktiske Serie B.  


Monza – Cittadella Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Monza
Cittadella
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. maj 2021 20:46.

Monza – Cittadella Head 2 Head


Skriv et svar