18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -25,2
TBP 90,2%
Hitrate 35,2%

Montpellier-Bordeaux-22. September 2021 19:00

Units 5/10 Vundet
Montpellier vs Bordeaux
Bordeaux +0.50 (AH)
22. september 2021 19:00
Nordicbet
Tippet til 1.95
Udgivet 19. september 2021 22:37
Montpellier må nok fortsat undvære den skadede midterforsvarer Sakho, og makker Thuler er nyt fravær pga karantæne. Da kollega Mendes stadig er ukampdygtig, betyder det et markant svækket centerforsvar. Faktisk er der, ud over 19-årige Esteve, hentet op fra andetholdet, ikke flere deciderede midterforsvarere tilbage i truppen

Chancevurdering for X2: 55%. Bemærk: Bet365 har odds 1,96 for Bordeaux +0,5. En systemfejl betyder at dét ikke er tippets odds.

Trods salget af topscorerne Laborde og Delort, har Montpellier stadig en farlig offensiv. Til er kommet den snu angriber Germain, og hurtige Mavididi og skudstærke Savanier er gode til at kreere. Samt score – det gjorde Savanier således kort før tid i søndagens 1-1 i Troyes, endda otte minutter efter Montpellier var blevet reduceret til 10.

Men det var en chancefattig affære mod et defensivt hold. Bordeaux bør udgøre en større offensiv trussel end Troyes. Også fordi girondinerne har en ekstra restitutionsdag i forhold til hjemmeholdet.

Efter to nederlag i træk havde Bordeaux fået sat skik på de mange nye spillere og vandt fortjent 1-2 i Saint-Étienne i lørdags. Og det selv om forsvarsgeneral Koscielny måtte melde forfald kort før kampstart (han er tvivlsom til onsdagens kamp). Bordeaux har en række andre gode midterforsvarere. På midtbanen var Onana og Adli vældigt gode, og i front var Hwang i hopla med to kasser.

Montpellier – Bordeaux Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Montpellier
Bordeaux
Odds are subject to change. Last updated 22. september 2021 18:56.

Montpellier – Bordeaux Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

2 kommentarer

  1. Montpellier stadig uden midterforsvarer Sakho (og hans kollega Thuler jo nyt fravær pga karantæne), Bordeaux stadig uden ditto Koscielny. Men udeholdet har venstreback Mensah tilbage efter skade.

  2. Forventede opstillinger:

    Montpellier : Omlin – Souquet, Estève, Cozza, Ristic – Ferri, Chotard – Mollet, Savanier, Mavididi – Germain.

    Bordeaux : Costil – Kwateng, Gregersen, Mangas – Pembélé, Otavio, Onana, Mensah – Oudin, Hwang, Adli

Skriv et svar