Monterrey vs Al-Jazira – 9. februar 2022 14:30

Monterrey vs Al-Jazira
Over 2.5 mål
14:30 9. februar 2022
Tippet til 1.83
Units 3/10
Vundet
Udgivet 7. februar 2022 12:49
FIFA, VM for klubhold
Femtepladsfinalen. Monterrey skuffede i første kamp (1-0 tab) mens Al Jazira har været involveret i to målrige kampe. Kampen om femtepladsen er oftest målrig til VM for klubhold og det ligner en gentagelse.

Monterrey skuffede i første kamp ved at tabe 1-0 til et afbudsramt Al Ahly mandskab. Monterrey fik fløjet alle deres landsholdsspillere ind. Bla topscorer Funes Mori og tredje topscorer Meza men lige lidt hjalp det. Set i bagklogskabens lys var de mange indrejsende spillere måske mindre værd, eftersom de kom fra 2-3 landskampe på et andet kontinent men hun har de i det mindste være i Emiraterne i en uges tid, og burde være kommet på plads. En stor fordel for Monterrey.

Al Jazira er med grundet deres værtsskab. De er en af de bedste klubber i Emiraterne og der bliver postet mange penge i klubben. De startede med en pligsejr over amatørene fra Pirae (4-1) men fik efterfølgende en endefuld af det Saudiske storhold Al Hilal (6-1). Retfærdigvis er Al Hilal et top 3 hold i Asien men det må have gjort ondt på Al Jazira selvforståelse. Al Jazira hentede hollandske Keizer (tidl Ajax & Sporting) ind i 2019. I sin første fulde sæson 20/21 vandt Al Jazira mesterskabet og scorede hele 65 mål på 26 kampe. Denne sæson har de været mindre imponerende med 22 mål efter 13 kampe, og eftersom de har lukket 17 ind, skal de kigge langt efter mesterskabet. Mere relevant her er dog at træner Keizer's offensive tilgang til spillet resulterer i at Al Jazira oftest kommer på tavlen men også tillader mål imod sig.

Kampen om femtepladsen er oftest målrig til VM for klubhold. Af de sidste 11 år er blot én kamp gået under linjen mens flere har været over 3,5 mål. Monterrey er et langt bedre hold på papiret og udtaler at de meget gerne ville slutte turneringen af med en sejr. Al Jazira er dog værter og er et offensivt indstillet hold. På de offensive pladser har de glæde af spillere som Mabkhout som har scoret imponerende 171 mål i den national liga på blot 225 kampe samt er topscorer på landsholdet. Ved siden af ham er den tidligere Lille & Club Brugge angriber Diaby (holdets nuværende topscorer).

Det er sidste kamp for begge og selvom en femteplads ikke lyder af meget, er det sidste chance for at tage en sejr. Monterrey har selvforståelse til at forvente tre point i en kamp som denne mens værterne Al Jazira har sidste chance for at vise sig frem internationalt og foran egne fans.

Monterrey – Al-Jazira Odds


Monterrey – Al-Jazira Head 2 Head


Flere Tips

17. august 2022
Units 2/10
Tippet til 1.85
18. august 2022
Units 2/10
Tippet til 1.83
14. august 2022
Units 6/10
Tippet til 2.45
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Al-Jazira har kun fire markspillere med på bænken og er uden et nogle startere.

    Mest nævneværdige er forsvarene Rabii (fast) & Kosanovic (fast) samt angriber og næst-topscorer Mabkhout (fast).

Skriv et svar