Monaco vs Virtus Segafredo Bologna – 13. okt. 19:00

Basketball icon
EuroLeague | Euroleague
Monaco vs Virtus Segafredo Bologna
Virtus Bologna +8.5
Tippet til 1.86
Units 4/10
Vundet +3,44
Udgivet 12. okt. 13:44

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Virtus viste rigtigt gode takter i 1. runde, men smed det væk

✅ Monaco er det mere talentfulde hold, men denne linje er for voldsom alt taget i betragtning

✅ Monaco lukkede i -6.5 sidste sæson i dette opgør – Virtus har siden hentet forstærkninger

Det er tid til anden runde i europas bedste basketliga, EuroLeague. Monaco tabte på udebane i første runde som små favoritter. Nu står de klar på hjemmebane, hvor Virtus Bologna kommer på besøg. Virtus tabte også i deres første kamp, men var foran med 15 point to gange i kampen.

Der er ingen tvivl om, at Monaco er det stærkeste hold af de to, men 8.5 point er meget i EL. Monaco anses for at være et af de bedste fire hold i år, men de har relativt store udsving, og virker som et hold, der skal spille sig i form.

Bologna har danske Iffe Lundberg på holdet, som i weekenden gjorde et flot comeback efter en lang periode med skader/uvished om sin rolle. Virtus er generelt et hold med mange nye spillere, og en helt ny træner – nok også en af grundende til, at linjen er høj.

Jeg mener dog, at de ser overraskende gode ud ift, at de er et nyt hold. Der er langt mere bevægelse i år, og filosofien er bare skarpere end under Scariolo. Luca Bachi, deres nye træner, er lige blevet kåret til VM’s bedste træner. Her var han i en lignende situation med en holdkonstruktion, der var relativ ny. Han er dygtig i disse spots, hvor de skal levere på relativt kort tid.

De var foran hele to gange med 15 point mod Zalgiris Kaunas i første runde, men smed det til allersidst. De rejste sig i den italianske liga i weekenden, og så fremragende ud. Hvis de havde holdt fast i føringen imod Zalgiris, så havde vi ikke set en linje på over +6.5.

Sidste sæson lukkede Monaco i -6.5 på hjemmebane mod Virtus. Begge hold har opgraderet deres spillertrup siden da. Dog vil jeg sige, at Virtus har opgraderet en del mere ift Monaco.

Jeg holder fast i, at linjen bør være det samme som sidste års -+6.5 – ja, Virtus er et nyere hold, men der er bestemt ikke 2.5 i forskel fra sidste sæson. Konservativt bør den være 6.5 og måske endda 6.

Kemba Walker er fortsat ude for Monaco, mens Achille Polonara er ude for Virtus. Ellers stiller begge mandskaber med stærkeste trup.

Se flere basketball tips på SpilXperten.

Du kan følge alle mine spil på her på SpilXperten eller via Twitter/X @ AndreasKrogh4

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Monaco – Virtus Segafredo Bologna Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Monaco – Virtus Segafredo Bologna

Monaco: Skader og karantæner

Virtus Segafredo Bologna: Skader og karantæner

Monaco – Virtus Segafredo Bologna Head 2 Head

Flere Tips

21. apr.
Units 2/10
Tippet til 1.90
15:00
Units 4/10
Tippet til 2.08
16:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 3.40
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar