18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -13,9
TBP 48,6%
Hitrate 16,7%

Monaco-Paris Saint-Germain-19. May 2021 20:45

Units 4/10 Tabte
Monaco vs Paris SG
Monaco +0.50 (AH)
May 19, 2021 20:45
Udgivet May 17, 2021 16:06
Kamp: Monaco – PSG
Tip: Monaco +0,5
Odds: 2,03
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Chancevurdering: 52. Monaco har vundet og været bedst i begge indbyrdes kampe i denne sæson. Nu mangler PSG bl.a. Neymar, så selv om Mbappé er i hopla, skal Ben Yedder, Volland & Co have gode chancer i denne pokalfinale. Der spilles i Paris, men på nationalstadion (ikke PSGs hjemmebane) og uden tilskuere.

Begge hold er travlt optaget i ligaen hvor PSG i næste weekends sæsonafslutning skal forsøge at indhente ligaetter Lille, og Monaco skal holde Lyon bag sig i kampen om en CL-billet. Men onsdag er der nok fokus på pokalen. I semifinalerne i seneste midtuge vandt Monaco 1-5 ude over en sekundaklub, mens PSG måtte i straffesparkskonkurrence efter 2-2 mod Montpellier.

Stjernerige PSG har naturligvis det højeste topniveau, men det har knebet med stabiliteten i denne sæson, og flere gange er pariserne kommet taktisk til kort. Det skete således i efteråret, med Thomas Tuchel ved trænerroret, hvor Monaco vandt 3-2 hjemme trods bagud 0-2 efter 37 minutter, bl.a. på et fremragende mål af hurtigløber Mbappé.

Og det skete i marts i år hvor Monaco – igen fortjent – vandt 0-2 i Paris hvor PSG nu havde Pochettino ved roret.

En del af problemet er nok at Pochettino, ganske som Tuchel havde det, har svært ved at få de store angrebsstjerner til at yde en ordentlig del af det løbearbejde der skal til hvis trænerens presspil skal føres ud i livet. Folk som Mbappé, Neymar og Di Maria gør ikke altid det der skal til.

Trods individualister som Ben Yedder og Volland, er Monaco mere et HOLD. Kendtegnet af en hårdtarbejdende midtbane (fysisk stærke, men også gode spilfordelere) og et solidt forsvar. Inkl Disasi der så skidt ud ved Mbappés mål i efteråret, men simpelthen puttede ham i lommen i martskampen.

Til gengæld kan Neymar & Co så andre ting. Neymar var banens bedste spiller i weekendens 4-0-sejr over Reims (der dog fik en mand vist ud tidligt i kampen). Mbappé og Di Maria var også i hopla.

Men Neymar misser pokalfinalen pga karantæne; han tager plads i skammekrogen sammen med den benhårde midterforsvarer Kimpembé. (Det skal med at PSG har appelleret, og der er en chance, om end lille, for at de får medhold.) Sidstnævnte missede også Reims hvor også afløser Diallo manglede pga en skade. Det er muligt at han er klar nu (lige som def-midtbanemand Gueye), men ellers må styrmand Marquinhos nok igen danne makkerpar med ustabile Kehrer. Tyskeren var ok mod Reims’ 10 mand, men Monaco er en anden kaliber.

PSG har fortsat Bernat og nok også Kurzawa ude med skader, dvs nok igen startplads til unge Bakker på venstre back. Hvor han som oftest er ringe. Dog især når Neymar er med; uden brasilianeren synes hollænderen at have mere mod fremad.

På midtbanen mangler PSG stadig spilfordeler Verratti. Derudover er der tvivl om den tyske midtbane-/offensivmand Draxler.

Monaco, der i seneste weekend, vandt 2-1 over Rennes, er også svækket, men i mindre grad, uden de nok fortsat skadede offensivmand Diop og angrebsafløser Jovetic (OPDATERING: Begge meldes faktisk klar). Desuden har angrebsafløser Geubbels stadig karantæne, men kollega Pellegri kommer tilbage fra samme.

Det skal med at Monaco nok, som hidtil i pokalturneringen, stiller med andenmålmand Majecki. Han har dog stået stærkt.


Monaco – Paris Saint Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 18:19.

Monaco – Paris Saint Head 2 Head


Skriv et svar