Molly McCann vs. Luana Carolina – 19. marts 2022 06:00

Molly McCann vinder
Tippet til 1.80
Units 5/10
Vundet +4,00
Udgivet 15. marts 2022 15:42
Molly McCann (8-2) vs. Luana Carolina (11-4)

Med 7 UFC kampe på CV'et (4-3 record), vender Molly McCann tilbage i ringen på hjemmebane i London. Efter en 2 loss streak til henholdsvis Taila Santos og Lara Procopio, fik Molly brudt den dårlige stime med et win over Ji Yeon Kim. Her viste hun en meget høj motivation for at vinde kampen, og gav alt hvad hun havde for at bryde den dårlige stime. Den samme urgency og motivation forventer jeg hun tager med i ringen når hun møder Luana Carolina.

Efter at have vundet sin UFC kontrakt tilbage i 2018, har Luana nu en officiel 3-1 UFC record. Luana træder ind i ringen på lørdag med en 2 fight win streak mod henholdsvis Poliana Botelho og Lupita Godinez. Lupita gik en vægtklasse op for at kunne tage kampen med få dages notice.

Molly har en baggrund som traditionel bokser. Hun er især god til at fornemme den rigtige distance til hendes modstander, og er derfor dygtig til at komme ind og ud af bokselommen hvor hun rammer sin modstander og kommer væk igen uden at modtage ligeså mange slag. Udover hendes bokse skills, forbedrer hun hele tiden sin wrestling/grappling skills, men det er især hendes cardio i kombination med hendes boksning der gør hende svær at kæmpe mod, da hun kan holde et højt tempo igennem 3 runder. På trods af hendes forbedring i wrestling/grappling afdelingen, ser vi hende stadig lave nogle småfejl som kan koste vigtige minutter/runder mod kæmpere som har mere styr på deres wrestling/grappling. Det har Luana Carolina dog ikke.

Luana Carolina har en baggrund som Muay Thai striker, hvilket også betyder at hun er langt mere stillestående end Molly når det kommer til striking. Luana er god til at bruge sin størrelse til at holde afstand med aktive spark, og hun har også en fornuftigt Thai clinch, hvor hun især fokuserer på at sløve sin modstander ned med knæ til kroppen. I hendes to sidste kampe viste hun en evne til at undgå at blive taget ned, men vi så også glimt af hvorfor hun har huller og meget at lære som wrestler/grappler.

Da markedet åbnede var linien flippet, hvilket betyder at Luana åbnede som favorit. Molly kommer til at kæmpe på hjemmebane, hvilket betyder at hun vil have crowdet på sin side, som til tider kan hjælpe på at påvirke dommerne. Hvis Molly fokuserer på at holde et højt pres med sin boksning, samtidigt med at hun undgår at sidde fast i clinchen for længe, vil hun både kunne vinde kampen stående eller være den bedre kæmper når hun tager Luana ned på måtten. Hvis samme Molly som vandt sidste kamp, møder op i denne kamp, føler jeg at vi har en solid linie.

Med en vinderchance på 60% til odds 1.80, lander vi på en betvalue på 108
Jeg har derfor valgt at spille på Molly McCann som vinder til odds 1.80, med en risiko på 5 ud af 10 units.

—————————————
Edges:

Technique (Boksning) – Molly
Technique (Kickboxing) – Luana
Cardio – Molly
Speed – Molly
Wrestling – 50/50
Grappling – Molly
Power – edge til Molly
Molly McCann vs. Luana Carolina – Odds


Molly McCann vs. Luana Carolina – Head 2 Head


Flere Tips

28. august 2022
15:00
Units 3/10
Tippet til 2.00
19. august 2022
19:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
21. august 2022
Units 2/10
Tippet til 6.50
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar