Molde vs Tromsø – 30. okt. 21:00

Profit
26,6
TBP
103,4%
Hitrate
57,3%
117 Tips
Fodbold icon
Eliteserien | Eliteserien
Molde vs Tromsø
Tromsø +1.50 (AH)
Tippet til 1.53
Units 10/10
Vundet +5,30
Udgivet 30. okt. 12:45

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Tromsø har mere at spille for i dagens opgør med hensyn til de vigtige pladser om Europa

✅ Jeg forventer at Molde mere vil koncentrere sig om Europa League og den norske CUP lidt længere fremme end ligaen nu og her, hvor guldet er tabt

✅ Tromsø har overordnet set det stærkeste hold længe og vil ikke blive totalt udspillet i dagens kamp

Vi skal til Norge og topopgør mellem Molde og Tromsø. Molde kan kigge tilbage på en af deres svageste sæsoner de seneste mange år, hvor guldet alt andet lige er tabt, men hvor også pladserne om Europa ligner en umulig kamp.

Molde er pt. nummer fem i ligaen med 44 point, men har hele syv point op til pladserne om Europa og med blot fem kampe igen. Tromsø er nummer fire i ligaen med 51 point og har spillet en kamp færre end nummer tre og nummer to i ligaen og dermed er de meget tæt på at kunne afslutte sæsonen i top 3.

At vinde den norske titel er nok ikke så realistisk med syv point op til Bodø/Glimt, men en europæisk placering synes inden for rækkevide. Specielt hvis de opnår et flot resultat i dagens kamp mod Molde, men også hvis man kigger på deres modstandere i slutningen af sæsonen, så ser det realistisk ud pt.

Tromsø har overordnet set det stærkeste hold længe og jeg forventer ikke, at de vil blive totalt udspillet i dagens kamp. Tromsø har generelt set mere at spille for i dagens opgør med hensyn til de vigtige pladser om Europa og jeg tror vi kommer til at se dem kæmpe til sidste fløjt for at hente point mod et Molde hold, som ikke spiller deres mest optimale spil i år.

Jeg forventer at Molde i øjeblikket mere vil koncentrere sig om Europa League og den norske CUP lidt længere fremme end ligaen nu og her, hvor guldet er tabt. At vinde den noske CUP finale mod Bodø/Glimt i december vil kunne give Molde adgang til Europa.

Derudover vil Molde også spille sine muligheder for at komme videre i gruppespillet i Europa League. Efter en svag start med to nederlag, så bankede man svenske Häcken med hele 5-1 i seneste uge og er dermed med i spil endnu om videre avancement.

Jeg tror fokus og muligheder for Europa avancement bliver afgørende i dagens kamp og jeg spiller Tromsø med asian handicap + 1,5 mål til odds 1.53.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Molde – Tromsø Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Molde – Tromsø

Molde: Skader og karantæner

Tromsø: Skader og karantæner

Molde – Tromsø Head 2 Head

Flere Tips

19. jun.
Units 2/10
Tippet til 2.63
Units 4/10
Tippet til 2.40
15:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.55
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar