Milwaukee Bucks vs Boston Celtics – 10. maj 2022 01:30

Tippet til 1.83
Units 5/10
Vundet +4,15
Udgivet 9. maj. 06:20

Vi skal en tur til Milwaukee i Wisconsin, hvor Bucks og Celtics mødes i en vigtig kamp 4. Milwaukee Bucks fører serien 2-1 inden aftenens kamp, og er også små favoritter. Spilleren vi skal op imod, er Boston Celtics’ sekundære stjerne, Jaylen Brown.

Brown scorede 27 point i sidste kamp, da deres primære stjerne, Jayson Tatum, var helt forfærdelig (giver Brown flere skud). I de tre første kampe i serien har Brown scoret 12, 30 og 27 point, men i mine øjne er de sidste to kampe lidt uholdbare præstationer.

I de to kampe som Brown gik over 25.5, scorede han langt størstedelen af sine point på meget kort tid. Især i kamp 2 var han helt ustyrlig, og ramte næsten alle skud i første halvlege – 25 point i første halvlege. Lørdag var det så den anden vej rundt, hvor han scorede størstedelen af sine point i anden halvlege – han havde 12 point før sidste periode.

Bucks deler tiden på Brown/Tatum mellem Wesley Matthews og Jrue Holiday. Begge to er dygtige forsvarsspillere, og Bucks lukker godt ned for nemme afslutninger tæt på ringen. Dog giver de mange åbne trepointsskud, hvilket er lidt skræmmende ved dette bet.

Jaylen Brown’s linje har skiftet mellem 23.5 og 24.5 i det meste af slutspillet, og jeg mener, at den her stigning til 25.5 er uden god begrundelse. Ja, hans præstationer ser flotte ud, men det har ikke været stabile præstationer. Det er korte strækninger hvor han scorer 15 og 25 point.

I de kampe hvor Jaylen Brown har spillet 36+ minutter i denne sæson (med Jayson Tatum på banen): Under 25.5 i 13 ud af 21 kampe (62%). Hvis du tager de tal, og kombinerer med et godt Bucks-forsvar, så mener jeg, at linjen bør være maks 24.5.

Lidt negative ting ved dette bet:
– Brown er en dygtig offensiv spiller, og kan godt scorer 26+ point, selvom Bucks er gode defensivt.
– Bucks tillader mange trepointsscoringer, hvilket hurtigt kan køre hans point-total op.
– Det bliver formentlig en tæt kamp, så han kommer til at spille en masse minutter.